2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا یه فرصت دیگه بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2247 بازدید | 154 پست
عزیزم از صحبت کردنت مشخصه تفاوت زیادی داری باهاش و خدا رو شکر خیلی فهمیده و عاقل هستی که بچه دار نشد ...

آره خیلی به زندگیم متعهد بودم و مسوولیت پذیرم،خیلی هواشو داشتم پیش بقیه بالاش بردم تو زندگی کم و کسر براش نذاشتم ولی قدمی برای بهبود زندگیمون برنداشت،هروقت باهاش حرف زدم ازش خواستم یکم تغییر کنه فایده نداشت. حالا هم سه هفته پیش کتکم زد کلی تو سرو صورتم زد دماغم پرخون شد ولی بعدش که من قهرکردم یه پیامم نداده بهم حرفم نمیزنه نمیاد آشتی کنه.رفتم پزشکی قانونی ولی شکایت نکردم خونه پدرمم نرفتم قهر،میرم و میام خونه خودم وسایلم اینجاس ولی قهرم،یه قدم برنمیداره بگه من اینجوری زدمش بذار بگم ببخشید حداقل با پیام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویژگیای مثبتش از نظر لمسی و عاطفی گرمه، حالش خوب باشه بهم یکم محبت میکنه،اهل خیانت نیست،اعتیادم ندار ...

ببین به نظر من تو زندگی هررررر چیزی قابل بخشش جز خیانت

از نظر من اعتیاد هم نباید باعث طلاق بشه

که خدا رو شکر ایشون اهل خیانت نیست

من نمیدونم گیر تو از کجاس ولی برای این چیزای پیش پا افتاده و قابل حل زندگیتو خراب نکن

عزیزم از صحبت کردنت مشخصه تفاوت زیادی داری باهاش و خدا رو شکر خیلی فهمیده و عاقل هستی که بچه دار نشد ...

یعنی واقعا دلایلم واسه طلاق کافیه؟ من یکم حساسم نمیدونم بعدا میتونم به مردی اعتماد کنم یانه. مجردا که الان با صدنفرن،طلاق گرفته ها هم یا بد بودن زنشون رفته،یا تو فکر زن اولشونن.

نمیدونم بعدا باوجود اینکه یه نفر اینقدددر بهم نزدیک بوده رابطه داشتیم میتونم از ذهنم پاکش کنم؟ نکنه بره برای بقیه از بدنم و رفتارام و اینا بگه!وای همه اینا دیوونم میکنه

پروسه طلاق و آینده مبهمو چیکار کنم؟من خیلی احساساتیم خیلی دوس دارم زندگیم درست بشه دلم نمیخواس طلاق ...

خب رفتارتوتغییربده یه مدت. هیچ خانمی وظیفه نداره هزبنه های زندگیوفراهم کنه. زن ومردهرکدوم وظایف خاص خودشونودارن بعدشم توخودت ومقابلش کم کم ابهت ایجادکن وحریم برای خودت بسازوبرای تامین برخی نیازهاهم قیمت وارج وخودتوبالاببر. متوجه هستی؟؟ 

ببین به نظر من تو زندگی هررررر چیزی قابل بخشش جز خیانت از نظر من اعتیاد هم نباید باعث طلاق بشه که ...

بددهنی و رفیق بازی و سیگار و مشروب چجوری حل میشن؟حالا دست بزنو میتونم بگم جلوی تنش و دعوا رو میگیرم ولی بقیش چی؟

خب رفتارتوتغییربده یه مدت. هیچ خانمی وظیفه نداره هزبنه های زندگیوفراهم کنه. زن ومردهرکدوم وظایف خاص ...

هزینه زندگی رو نمیدم فقط هزینه های خودمو میدم،اونم چون اگر ندم لباس و کفش و لوازم آرایش و کلاس و ... رو چیکار کنم؟! 

خب رفتارتوتغییربده یه مدت. هیچ خانمی وظیفه نداره هزبنه های زندگیوفراهم کنه. زن ومردهرکدوم وظایف خاص ...

وقتی میگم پول بده جدیم نمیگیره سربالا جواب میده میدونه پول دارم،هرچی هم بگم اوضام بده پول میخوام گوش نمیده

ویژگیای مثبتش از نظر لمسی و عاطفی گرمه، حالش خوب باشه بهم یکم محبت میکنه،اهل خیانت نیست،اعتیادم ندار ...

اغلب ادمای جوون گرمن، اینم شد مزیت؟ تازه انقدرر تحقیرتم میکنه 

کتک و خشونت و توهین و تحقیرو به خاطر 🍆 تحمل میکنی؟؟

بددهنی و رفیق بازی و سیگار و مشروب چجوری حل میشن؟حالا دست بزنو میتونم بگم جلوی تنش و دعوا رو میگیرم ...

من نمیدونم شما چند سال ازدواج کردید

ولی همیشه چند سال اوایل زندگیها به خاطر تربیت متفاوت خانواده ها زن و شوهر تا بیان با اخلاق و رفتار هم آشنا بشن و با هم کنار بیان چند سالی طول میکشه

ببین به نظر من تو زندگی هررررر چیزی قابل بخشش جز خیانت از نظر من اعتیاد هم نباید باعث طلاق بشه که ...

کتک شدید هم قابل بخششه؟! تاالان بیش از ۵۰ بار کتکم زده بخشیدمش شده عادتش تا یکم صدام بالا بره یا غر بزنم میزنه

من نمیدونم شما چند سال ازدواج کردید ولی همیشه چند سال اوایل زندگیها به خاطر تربیت متفاوت خانواده ها ...

دو سال عقد بودیم،۴سال ونیمه عروسی کردیم.بدبختی اینجاس مشکلاتمون بخاطر آشنایی تازه و بهم رسیدنمون نیس،تفاوتا عمیقه وگرنه بااخلاقای متفاوتش که خیلی ساختم

اغلب ادمای جوون گرمن، اینم شد مزیت؟ تازه انقدرر تحقیرتم میکنه  کتک و خشونت و توهین و تحقیرو به ...

نه بخاطر اون،اتفاقا من زیاد مساله جنسی برام مهم نیس،بیشتر بغل کردن و بوسه و اینا منظورمه یا توجه به لباس و اندام