2777
2789
عنوان

این غم‌ چیه...

169 بازدید | 23 پست

که وقتی تو خیابون راه میری از همون بچگی تو قیافه مردم‌ دیدم موی سفید جون بیست ساله رو دیدم حسرت مدادرنگی ۵۰ تایی یه ماشین کنترلی رو تو دل یه بچه دیدم 

اما هیچ وقت خنده واقعی ندیدم 😔

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما بچگی نکرده

ما راغم بزرگ کرده

میشه امسال خونه م تکمیل شه وسیله های بنجلم جمع کنم برم خونه خودم هر کس زنگ زد گفت کجایی بگم خونه خودم  کاش بیای دعام کنی شاید دل پاکت پیش خدا اجر قرب خاصی داشته  باشه

حالا کافیه یذره موهات پیدا شه هزارتا بسیجی میریزن سرت 

ولی هیچکی این گرونی زهرماری و نداری مردم و حسرتهارو نمیبینه 

آرزو دارم هیچ آرزویی، آرزو نمونه...💟✨
خدا ازشون نگذره بخدا من دوتا دندونام خرابن ونمیتونمم غذا بخورم چیزی بجوم عصب کشی میخاد و هزینهشون زی ...

مال منم با۳۴سال سن ۸تا کشیدم 

میشه امسال خونه م تکمیل شه وسیله های بنجلم جمع کنم برم خونه خودم هر کس زنگ زد گفت کجایی بگم خونه خودم  کاش بیای دعام کنی شاید دل پاکت پیش خدا اجر قرب خاصی داشته  باشه

فقط تو خیابون دیدیشون تو زندگیاشون که نبودی...

شاید شادیاشونو ندیدی...

شاید هم خودت ناراحتی ولی داری این ناراحتیتو تو دیگران میبینی مثل کسی که عینک آفتابی زده فک می کنه دنیا سیاهه

همیشه غصه نداشتنها رو بشر داشته... حالا یکی مداد یکی ماشین یکی ویلا.. یادمه شوهرم یه کارخونه ای کار میکرد.. پسر کارخونه داره اومده وسط محوطه هوار و داد بیداد به پدرش که یا پول میدی ویلا تو اسپانیا بخرم یا کارخونه رو اتیش میزنم اونوقت ما غصه بیمه هامونو مبخوردیم که رد نمیشد.. درهرسطحی باشیم بازم نداشته هامون برامون مهم تره

مال منم با۳۴سال سن ۸تا کشیدم 

من 22 سالمه و بخدا مثه دندونای پیرزن هفتاد ساله شده 

یمیشون سیاهه ودرده 

دومیه نصفش شکسته و درده 

کی جرات داره بره دندونپزشی باید کلیمو بفروشم بتونم درمونشون کنم 

مردم دلخوشی ندارن... امید ندارن...خسته شدیم همه

کاش یه بمب بیاد همه رو راحت کنه

موی سفید ارثیه، بقیشونم زندگی معمولی دارن والا زمان ما شش رنگشم ارزو بود ماشین پلاستیکیشم حسرت بود الانیاپرتوقع شدن پیروجون و بچه، بعدشم کسی که نداره مداد  رنگی پنجاه رنگ که پنج تا صورتی داره ب چ دردش میخوره مگه پیکاسوعه، یااون که کنترلی میخواد خب باتریی بخره اینا نیازای لوکسه اگرم به بچه بخری خراب میکنه و دراخرم اینکه سختی ها خیلی زیاد ادمو میسازن

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺
فقط تو خیابون دیدیشون تو زندگیاشون که نبودی... شاید شادیاشونو ندیدی... شاید هم خودت ناراحتی ولی دا ...

نه عزیزم اینا واقعیته 

پدری ک پول یه کیلو میوه نداره 

مادری ک نمیتونه مرغ بخره واس بچهاش 

بابا اصن نونواییی کارت نداشته باشی بت نون نمیدن 

و هزارتا چیزای دیگه 

متاسفانه زندگیمونه ک سیاه کاش ب قول خودت عینک افتابی بود 

2790
2778
2791
2779
2792