2789
عنوان

این غم‌ چیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 23 پست
من 22 سالمه و بخدا مثه دندونای پیرزن هفتاد ساله شده  یمیشون سیاهه ودرده  دومیه نصفش شکست ...

خدایی که درهمین نزدیکی ها خواب است

میشه امسال خونه م تکمیل شه وسیله های بنجلم جمع کنم برم خونه خودم هر کس زنگ زد گفت کجایی بگم خونه خودم  کاش بیای دعام کنی شاید دل پاکت پیش خدا اجر قرب خاصی داشته  باشه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

موی سفید ارثیه، بقیشونم زندگی معمولی دارن والا زمان ما شش رنگشم ارزو بود ماشین پلاستیکیشم حسرت بود ا ...

خب چرا بچه کسی ک فقیره باید توحسرت مداد رنگی باشه و بچه پولدار باید همه چی داشته باشه 

درضمن الان بحث گرونی و معشیت مردم و سخت زندگی کردنه نه بحث ماشین کنترلی 

آرزو دارم هیچ آرزویی، آرزو نمونه...💟✨
حسم میگه زلزله بزرگی در پیشه ، انشاءالله که  اشتباهه

زلزله هم ادمای بدبخت بیچاره رو درو میکنه والا اونا که دارن تو اون ساختمون با اون عظمت ککش هم نمیگزه

میشه امسال خونه م تکمیل شه وسیله های بنجلم جمع کنم برم خونه خودم هر کس زنگ زد گفت کجایی بگم خونه خودم  کاش بیای دعام کنی شاید دل پاکت پیش خدا اجر قرب خاصی داشته  باشه
خدایی که درهمین نزدیکی ها خواب است

نه بیدارهمنتظره یه گناهی بکنیم صدبرابرش دهنمونو سرویس کنه 

بخدای خدا من توی 22 سالم هیچ عدالتی از خدا ندیدم 

خب چرا بچه کسی ک فقیره باید توحسرت مداد رنگی باشه و بچه پولدار باید همه چی داشته باشه  درضمن ا ...

اخه میگه مداد رنگی پنجاه رنگ مسائل مهمترومیگف تایید میکردم هممون زخم خورده ایم

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺
اخه میگه مداد رنگی پنجاه رنگ مسائل مهمترومیگف تایید میکردم هممون زخم خورده ایم

خب اینم برای بچه کوچک ارزوس حسرته منو تو میگیم ب چه دردش میخوره ولی بچس دیگه دلش میخاد 

منظور کلی این بود چرا همش باید سختی ونداری بکشیم از بزرگا بگیر  تا کوچکایی ک حیرتشون مداد رنگیه 

نه بیدارهمنتظره یه گناهی بکنیم صدبرابرش دهنمونو سرویس کنه  بخدای خدا من توی 22 سالم هیچ عدالتی ...

اره دقیقا .منم تو۳۴سالگی ندیدم وقتی سن تو بودم خیلی ارزو ها داشتم که یه قبر کندم همشون داخلش خاک کردم الان یه کوه دردم 

نه عزیزم اینا واقعیته  پدری ک پول یه کیلو میوه نداره  مادری ک نمیتونه مرغ بخره واس بچهاش ...

اون که اره.درمورد شرایط و افسردگی ها حق با شماست

من حس کردم که اینکه هیچ وقت هیچ وقت خنده رو ندیدن یه کوچولو زیاده روی باشه