2821
2789
عنوان

خیلی داغونم

186 بازدید | 25 پست

امشب داشتیم در مورد بچه دار شدن حرف میزدیم 

من قبلا گفتم نمیخوام خانوادم سیسمونی بدن 

چون اصلا به اونا ربط نداره 

امشب میگفت باید خانوادت بدن گفتم نمیخوام گفت بی خود کردی گفتم یعنی ارزش سیسمونی از من ییشتره گفت اره 🫠 

منم ناراحت شدم اومدم رو کاناپه خوابیدم 

اصلا نیومد دنبالم گرفته خوابیده 

قلبم درد میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگفتی برو شکابت کن همون جهازم اشتباه کردم اوردم پررو و پرتوقع شدی بشین تا برات بزا...

بگو تو کر... ی خانومت بدنیا میارتش برا چی سیسمونیشو باید پدرمادره دختره بدن؟؟؟ 

میگفتی برو شکابت کن همون جهازم اضتباه کردم اوردم  بگو تو کر... ی خانومت بدنیا میارتش برا چی سی ...

واقعا یه وقتایی خیلی بحث میکنم باهاش الان یه مدته خیلی بهم ریختم نمیتونم بحث کنم با کسی منم حرفی نزدم 

اصلا این سیسمونی  چیه که دارید بحث میکنید وقتی نمیتونید چرا بچه میارید ما که ازاین برنامه ها ند ...

چرا فکر میکنی نمیتونیم 

بنظرت من اینقدر احمقم که اگه نتونم بچه میارم 

فقط چون رسمه میگه وگرنه خداراشکر دستمون به دهنمون میرسه 

واقعا یه وقتایی خیلی بحث میکنم باهاش الان یه مدته خیلی بهم ریختم نمیتونم بحث کنم با کسی منم حرفی نزد ...

متاسفانه خیلی پرروعه حرص نخور ارزششو‌ نداره برا آینده از الان حرص بخوری حرف از بچه زد بگو هروقت یاد گرفتی هزینه های بچه پای پدرشه در موردش صحبت میکنیم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز