2777
2789
عنوان

از خدا چی کم ‌میشد؟

273 بازدید | 46 پست

چی کم میشد ی ۱۰ ۱۵ سانت بلند تر بودم

خواهرم و برادرم هردو بلندن

بعد من رو صندلی مدرسه بیمارستان پام به زمین نمیرسه حتی💔💔

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

خودتو دوست داشته باش 

قد دختر هرچی کوتاه تر بهتر 😁

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو دوست داشته باش  قد دختر هرچی کوتاه تر بهتر 😁

نمیدونی چقد دوست داشتم پاهام کشیده باشن

هیچی بهم نمیاد

کاش منم قد بلند بودم 

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین من چی باید بگم که بینیم یک سانت قوز داره فقط یکسانت و نمیتونم عمل کنم 😬😂❤️ 

فدای سرت در عوض کفش های خوشگل پاشنه دار میپوشی ، در ضمن پسرا عاشق دخترای قد کوتاهن 

اعتماد بنفس داشته باشی هیچکس متوجه نمیشه

اَللَّهُمَّ إنِّي اَسْأَلُكَ حُسْنَ الخاتِمَةِخداوندا من از تو یک پایان خوب میخواهم ♡ 《 با کتاب شخصیت خودتو ارتقا بده دوست من 》

بلند بودی هم میگفتی چرا بلندم چرا من یکم کوتاه تر نیستم چرا فلانم.. 

قد بلندی هنر نیست یا اونایی که قدشون بلنده افراد خاص تری نیستن.

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
خوش بحالت تنها مشکل و نگرانیت ، توی ده سانت قد

از کجا میدونی تنها دغدغم اینه اخه

این یکیشونه فقط

خوش بحالت تنها مشکل و نگرانیت ، توی ده سانت قد

قد خودت چنده

خدارو شکر سالمی،مثلا تیر برق باشی خوبه

دل قدبلندا میشکنه نگو

واقعا نمیتونی تصورکنی هرروز در حسرت اینم 

هعییی اندازه ی قدم حق نداشتم ازین دنیا

منم خواهر و برادرم از من بلندترن. ولی من میگم حتمأ همین قدی که خدا بهم داده مناسبم بوده

💔💔😔

ببین من چی باید بگم که بینیم یک سانت قوز داره فقط یکسانت و نمیتونم عمل کنم 😬😂❤️  فدای سرت در ...

اخه وقتی من خودم راضی نیستم پسرارو میخوام چیکار😭😭