2777
2789
عنوان

امروز رفتیم بیرون بیاید بگم چی شد

337 بازدید | 15 پست

با خانواده مامانم 

دایی و خالم و پدر و مادر بزرگم رفتیم بیرون

من از دیروز سرمای بدی خوردم 

جوری که اخر شب به مامانم گفتم نریم من امروز برم دکتر گفت نههههههه ابروم میره بریم بعد بیا برو دکتر

همون صبحم که پاشیدیم من تب داشتم باز گفتم نریم من حالم خوب نیست یا تو برو من برم دکتر بیام استراحت کنم

یه دعوایی درست کردا 

مگه من مسخره توعم 

داییت از هفته پیش هماهنگ کرده بود 

خلاصه رفتیم و من حالم بد شد تب کردم افتادم تو چادری که زده بودیم

حالم بدددددد بودا سردرد تب بدن درد

همه اومدن تو چادر چطوری وای حالت بده

به جز مامانم 

ما با پدربزرگم رفتیم

به مامانم گفتم بزار من اسنپ بگیرم برگردم 

دااااااد میزد تو غلط میکنی ابروی منو نبر

خدایا نه از ننه شانس اوریم نه از بابا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااای چ ربطی به ابرو داره 

اینجور مواقعع ادم نره خیلی بهتره 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

حالا مامان من همیشه اینموقع ها ابرو میبره میگ این همیشه مریضه ، از بچه شانس نیاوردیم ، عادتشه یجا ک بریم خودشو میندازه ..😂

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁