2777
2789
عنوان

شوهرم رفت برای خودش کیک خرید ..

1331 بازدید | 26 پست

امروز تولدش بود ، نه تبریک گفتم ، نه چیزی ، ظهر رفت برای خودش کیک خرید، حتی نگاه هم نکردم ! کیک هم همونجوری موند رو کابینت 

دلمم براش سوختااا خیلی 

ولی چوب همین دلسوزیامو خوردم 

تاپیکای قبلیم نوشتم چه ها که نکرده باهام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این یعنی منتظر واکنش شما بوده، هرچقدر هم بهتون ضربه روحی زده یه فرصت خوب بوده هردوتون جبران میکردید، ...

با این چیزا درست نمیشه 

بدجور زده داغون کرده این زندگی رو

همیشه شوهرت رو مقصر میدونم ، ولی امشب یه کوچولو دلم براش سوخت به خاطر دخترت پاشو خوشحالشون کن

دیگه به دخترم توضیح میدم همه چیو ؛ گفتم بهش که کسی که من براش مهم نیستم ، ده ساله داروندارشو صرف خانوادش کرده، الان نه خونه داریم نه ماشین ؛ 

عکسای روز تولد خودمو نشون دخترم دادم که شوهرم به زور اومد کنارم یه عکس گرفت اونم با چه قیافه ای ! دخترم تعجب کرد از قیافه ی باباش! تا عصر خوابید روز تولد من ؛ دخترم میخواست برام کادو بخره ؛ سورپرایزم کنه ؛ ولی شوهرم نمیبردش؛ آخرشم دخترم انقدر گریه کرد که برد مارو بیرون و یه کیک خرید!

عکسای خانوادگیشونو و روز تولد خواهرشو نشونش دادم ؛ چفدر شوهرم شاد و خوشحال ‌تودجمع خانوادش عکس گرفته! 

دخترم قانع شد ؛ 

خودمم درسته دلم براش سوخت ؛ ولی اون کِی دلش برای منو دخترمون سوخته؟!

همیشه شوهرت رو مقصر میدونم ، ولی امشب یه کوچولو دلم براش سوخت به خاطر دخترت پاشو خوشحالشون کن

یا روز زن 

سریع رفت برای مادرش کادو خرید 

برای من هیچی! 

اونکه نمیفهمه

سلام زردیس جان خوبی عزیزم دخترت چطوره؟

گلی کاش حدالقل تو براش یه کیکی میخریدی من گفتم رفتی براش تولد گرفتی دیشب .. :(

میدونم واقعا درکت میکنم و میفهمم حرفاتو توعم حق داری ولی همون یه روز رو کاش براش یه خاطره ای میساختی یا حدالقل امروز یه تولد سه تایی براش بگیر

خیلی خیلی تو روحیش تاثیر داره خیلی حتی باعث میشه بیماریش کنترل بشه رفتار خیلی مهمه 

توعم حق داری قربونت برم ولی کاشکی امروزم تحملل میکردی براش خاطره میساختی :(

تو خودتو بزار جاش .. یکم سخته

اونم تو روز تولد .. 

بیماران اسکیزوفرنی فقط تظاهر میکنن که کنار بعضیا حالشون خوبه 

ولی زردیس جان اصلا حالشون خوب نیست و نیاز به کمک‌دارن کمک عاطفی 

حدالقل امروز یه تولد سه تایی براش بگیر خواهش میکنم یه روز همچی بزار کنار

درسته یه روز از تولدش گذشته ولی امروز براش جبران کن فک کن یه مرد عادی و هیچکدوم از اون کارا رو نکرده ولی میدونم زردیس بخدا میدونم نمیشه ولی تو سعی کن تو قوی تر از این حرفایی ..

شاید اگ براش تولد میگرفتی خوشحال میشد ولی بروز نمیداد ولی خب خوشحال میشد بیچاره رفت یه کیک گرفت البته بیچاره هم نیست زندگی ترو داغون کرده.

خدامیدونه چقدر منتظر بود تبریک بگی بهش ..

ولی میدونم میدونم ک واقعا بهت ظلم کرده .

تو با این کارا خودتو تو دلش جا کن .

جای خانوادش تو دلش کم کن .

اینا همش سیاسته تو داری این سیاست همه زنا دارن ازش استفاده کن

سلام زردیس جان خوبی عزیزم دخترت چطوره؟ گلی کاش حدالقل تو براش یه کیکی میخریدی من گفتم رفتی براش تول ...

سلام عزیز دلم ، خوبی؟ 

هرسال براش تولد گرفتم ؛ کادو تهیه کردم ، همیشه و هرلحظه تلاشم برای آرامش و بهبودیش بوده و هست ؛ اون اگه میفهمید که ده ساااال منو سره کار نمیزاشت ! ده ساااال عمر و جوونیه من ! الان یکساله کنار همیم ؛ خودت بهتر میدونی چه کارا که نمیکنم ؛ ولی قدردادن نیست ؛ نه خودش نه اون خانوادش 

یه کار معمولی ازش میخوام برام انجام نمیده 

مفصل توضیح میدم 

بخدا قسم قدردان نیست 

دیگه به دخترم توضیح میدم همه چیو ؛ گفتم بهش که کسی که من براش مهم نیستم ، ده ساله داروندارشو ص ...

دخترت توی سن حساسی این حرفا باعث میشه تا لحظه ای ک شب میخواد بخوابه به حرفات فک کنه و مدام به خودش بگه ک مامان این حرف زد مامان اون حرف زد حرفای تو توی بچه تاثیر داره .

یه تولد اگ تونستی امشب بگیر براش که دخترت خوشحال کنی دخترت فقط ۸ سالشه عاشق جشن و تولد و عروسی و دورهمی حتی براش اهنگ بزار تو خونه تا دخترت برقصه بعد اسمشو صدا بزن بگو بلندشو برقص دخمل

اینجوری خوشحالش کن بچه ها عاشق تولدن