2777
2789
عنوان

نا پدری من

| مشاهده متن کامل بحث + 6959 بازدید | 132 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در ضمن من‌یه داداش دارم‌۲۴ سالشه اون‌ ۱ سالی میشه ک اومده پیشمون زندگی کنه قبلا پیش بابام بود و با ا ...

خب همین

پس بنده خدا یجوراییم حق داره

منم یکی از فامیلام با یه زن مطلقه ازدواج کرده زن دوتا بچه داره اما هیچکدوم باهاشون زندگی نمیکنن

تو که داداش بزرگ داری به بابات بگین بیاد شهرتون یه خونه سه تایی اجاره کنین هم شما در اسایشی هم اون مادر بنده خدات

هر روز پر از معجزه های خوب است برای من😍😍
مامانم خیلی خوبه و حتا بابامم خیلی مهربونه هر دو رو دوس دارم  مامانم همچین موقه ها بهش میگه ول ...

خوب درسته که اینو میگه ولی به نظرت تنها همین رفتار کافیه؟!

مادرتون نباید تن به خواسته های این مرد بده تا بشینه سر جاش چون این اقا با این رفتارش خبر نداره که داره بچه دومم نابود میکنه اما اگه میگی که پدرتون واقعا مهربونه خوب به نظرت بهتر نیست که یه مدت برید پیش پدرتون اونجا زندگی کنید به مادرتونم بگید که خیلی با شرایط ساختید اما فایده نداشت این کارم اگر میگم که انجام بدی نه برای اینکه اون اقا به خودش بیاد در اصل کسی که این وسط باید خودشو پیدا کنه مادرتونه ، اگر رفتیدو از مادرتون خبری نشد یعنی اینکه هر چی که هست حالا یا ترس یا هر چیزی نتونسته شرایطو تغییر بده خوب اینجوری برای شما خییلی بهتره که پیش پدرتون زندگی کنید ، خودتونم محک میزنید و تو یه محیط بهتری بیشتر فکر میکنی که چه تصمیمی میخوایی بگیری به اینذقضیه منطقی نگاه کن نه احساسی چون ممکنه اتفاقات بدتری برات بیوفته خودت باید به فکر خودت باشی عزیزم

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
خب همین پس بنده خدا یجوراییم حق داره منم یکی از فامیلام با یه زن مطلقه ازدواج کرده زن دوتا بچه دار ...

کاش‌ب همین‌سادگی بود بابام اونقدرا ک درامد نداره ک بیاد توی شهر زندگی کنه حتا بیزاره از اینجا زندگی کردن...

خب ببینید ایشون اکلش قبول کردن ک‌دوتا بچه داره بعدم داداشم ک اصلا کاری نداره اون خرجشو خودش میده شوهر مامانم ۸ تومن حقوق میگیره داداشم ۱۱.۱۲ تومن میگیره 

ولی فعلا داره پس انداز میکنه ک کم‌کم خونه و ماشین بگیره واس همین‌نمیتونیم بریم

بابات نمیتونه تو شهر ی خونه ای اجاره کنه؟ باهم زندگی کنین؟کار بابات تو شهره یا روستا؟اگه‌ کارش روستا باشع تنها بمونی نمیترسی؟ 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ، من امیدم ب خدا ،،بعد خداهم ب خداست
خوب درسته که اینو میگه ولی به نظرت تنها همین رفتار کافیه؟! مادرتون نباید تن به خواسته های این مرد ب ...

حرفاتون درسته 

ولی من دارم ایندمو درست میکنم اینجا میخام خلاص شم واس همیشه از دسشون اونجا‌هیچ امکاناتی نداره اونجا‌نمیتونم برم خیلی اذیت میشم با محیطش

در ضمن من‌یه داداش دارم‌۲۴ سالشه اون‌ ۱ سالی میشه ک اومده پیشمون زندگی کنه قبلا پیش بابام بود و با ا ...

اخلاق و رفتار  ناپدریت خیلی زشته ،ولی ی جایی حق داره بنده خدا ی زن گرفته قرار نیست خرج تو وداداشت رو با ۲۴سال سن بده ،کاش داداشت نمیومد پیش شما ،ناپدریت شما ها رو مزاحم زندگیش میدونه واقعا تحملش سخته میخواد تو خونه خودش راحت باشه این وسط دوتا جوان ک از همه چی سردرمیارن رو باید تحمل کنه ،شاید اگه فقط تو بودی کمتر آزارت میداد .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
از کجا اینقدر مطمئنی؟این کارها رو داره برای تحریک تو میکنه شما نمیدونی 

هر چقدر بگم ادم‌کثیفی هست کم گفتم 

وقتی‌تو اتاقم اون تو سالن هی حرفای بد میزنه مامانم بهش میگه اینارو نگو زشته دختر جوون داریم یا اینکه صدا تلوزیونو زیاد میکنه بدبخت اون ک کاری از دستش بر نمیاد