2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست:)

179 بازدید | 22 پست

امروز با همسرم رفته بودیم بیرون

ی خانمرو دید که فروشنده ی پاساژ بود گفت چقدر خوشگل چقدر قشنگ آرایش کرده چقدر خوش هیکل تو چی بودی وسط زندگی من بااین صورتت بااین هیکلت 

به معنای واقعی واقعی دلم شکست جوری که صدای شکسته شدن قلبمو شنیدم نمیتونستم بغضمو نگهدارم

از عصر تا حالا باهاش حرف نزدم 

کاشکی منم شبیه به اون خانم زیبا بودم:)

کاشکی کاشکی آدمارو همونجوری نه هستن دوست داشته باشیم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کور بود روزی که اومد خاستگاریت؟شما لال بودی جوابشو بدی؟بغض کردنم شد جواب؟بدم میاد از این خانما که بجا اینکه از حق خودشون دفاع کنن میرن یه گوشه گریه میکنن

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

من خودم مردم اون باید چشماش رو ازعالم بپوشونه

عشق مثل نماز میمونه نیت کردی دیگه حق ندازی یه جایی نگاه کنی مطمعن باش عاشقت نبوده

کاربر آقا (الله من یارش تونگه دارش)

دفه دیگه رفتین بیرون به مردی رو بهش نشون بده بگو واااای چقد جذابه😐

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

واقعا ؟ خدا ازش نگذره ، بی وجدان ! 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
اینجا واقعا یه حق الناس گردن ماهایی هست که بیش از حد خوشگل میکنیم  

نه اتفاقا حق الناس گردن مردیه که هیزه و چشم چرون،وگرنه دیگه زشت خیلی کم شده،مشکله اونا نیست شوهره این خانم هوله وچشمش دنبال بقیس.ایشون شوهرش مشکل داره

مگه بزور ازدواج کرده ببخشیدا چقدر آدم می‌تونه بی شخصیت باشه که غرور همسرشو به راحتی بشکنه اومد خواستگاری چشماش مشکل داشت؟

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من خودم مردم اون باید چشماش رو ازعالم بپوشونه عشق مثل نماز میمونه نیت کردی دیگه حق ندازی یه جایی نگ ...

اصلا مریضن اینجور مردا با هیچی راضی نیستن کلا خودشونم هیچ پُخی نیستنا

اینجا واقعا یه حق الناس گردن ماهایی هست که بیش از حد خوشگل میکنیم 

مرد هیزه تقصره خوشگلاست؟ 

واقعا که😐

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش