2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست:)

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 22 پست

برای سطح شعور همسرت واقعا متاسفم…

باید بهش می‌گفتی اون خانم با پول و هزینه‌های زیاد شده این، تو هم اگر تغییر می‌خوای کارت بانکیت رو ۲۴/۷ چندماه بده دستم غر هم نزن بابتش بعد ببین از این صدهزار برابر بهتر می‌شم یا نه!

هرچند که شک ندارم همینی‌ هم که الان هستی زیبا، ارزشمند و قابل احترامه منتها همسرت چشم بصیرت نداره و از شعور پایین رنج می‌بره

iridescent 
اصلا مریضن اینجور مردا با هیچی راضی نیستن کلا خودشونم هیچ پُخی نیستنا

بعضی از مردا فقط چسان فسان دارن ومرد نیستن زن داریم ازیسری مردا مردترن

کاربر آقا (الله من یارش تونگه دارش)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفه دیگه رفتین بیرون به مردی رو بهش نشون بده بگو واااای چقد جذابه😐

به خدا که فکر میکنن خودشون چقدر جذاب و جنتلمنن🗿🚶

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

به خدا که فکر میکنن خودشون چقدر جذاب و جنتلمنن🗿🚶

والا😐

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
کور بود روزی که اومد خاستگاریت؟شما لال بودی جوابشو بدی؟بغض کردنم شد جواب؟بدم میاد از این خانما که بج ...

ایشون لال نیست اما شک نکن آدمی که انقدر بی‌شعوره که چنین حرفی رو به همسرش می‌زنه، یک آدم بی پروا و گستاخه یعنی اگر جوابش رو بدی ۹۹٪ احتمال داره سر و صدا کنه و آبرو ریزی کنه تو جمع

iridescent 
ایشون لال نیست اما شک نکن آدمی که انقدر بی‌شعوره که چنین حرفی رو به همسرش می‌زنه، یک آدم پروا و گستا ...

بکنه،همین نشون داده از این چیزاش میترسه که جرعت میکنه همچین حرفی بزنه ...

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
به نظر من در مقابل آدمی که شعور و تعادل روانی نداره باید سکوت کرد چون هرکاری از طرف برمیاد

خب این نمیفهمه سکوت میکنی که حرمت نگه داری که،حالیش نیس دقیقا فک میکنه ازش میترسی و میگه خوب بارش کردم و جیک نزد ...یبار برا همیشه باید باهاش درست برخورد شه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏