2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هر وقت گفتی براش پیش زمینه دنیا اومدن بچه رو درست کن که یه وقت حساس نشه و حسادت نکنه . براش هدیه بخر و بگو نی نی دوست داره برات کادو خریده . یا براش تعریف کن نی نی دوست داره میخواد بیاد باهات بازی کنه . و مسئولیت اندازه سنش درباره بچه جدید بهش بده که دنیا اومد چون تو بزرگترین باید مواظبش باشی اینجوری راحت تر میپذیره

من قبلی رو بعد سونو قلب گفتم. وقتی به مادرشوهر و پدرشوهرمم میگفتم.

خیلی ذوق داشت.

زد تشخیص سندروم داوون دادن و سقط کردیم. خیلی بیشتر از من ، شوهرم، اون دپرس شده بود.

پسر بود، این هی میگفت، پسر نه، دختر خوبه. بعد سقط میگفت، مامان من گفتم پسر نه، اینجوری شد. طفلک بچم دپرس بودش.

ایندفعه گفتم تا بعد آمینوسنتز نمیگم بهش

من قبلی رو بعد سونو قلب گفتم. وقتی به مادرشوهر و پدرشوهرمم میگفتم. خیلی ذوق داشت. زد تشخیص سندروم ...

اخی،😢😢انشالله دوباره ی نی نی سالم بیاد تو دلت

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

ماه دوم اخه باید بدونن یهو نپرن رو شکم ادم 

مواظب باشن من از وقتی گفتم انقدر هوامو داره  

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
من قبلی رو بعد سونو قلب گفتم. وقتی به مادرشوهر و پدرشوهرمم میگفتم. خیلی ذوق داشت. زد تشخیص سندروم ...

تشخیص سندروم رو چند ماهی میدن؟

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱