2777
2789
عنوان

جوجه کلاغ 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 72 پست

همسایه ما تو محل کارمون  یه کلاغ مزاحم و کشت از جلو خونشون آویزون کرد تا کلاغ ها بترسن و برن برعکس کلاغ ها هر روز صبح بالا سر جنازه اش سروصدا میکردن آخر سرم همسایه ما فرار کرد از اونجا رفت😅

باشه عزیزم 

منتظر نباش نمیبره اخه کلاغها اصولا پرنده ها ،مثل سگ وگربه نیستن که بچه هاشون رو بگیرن دندنشون ببرن خودشون باید پرواز یاد بگیرن بزن گوگل ببین رفتار واخلاق کلاغها چطوریه شاید یه ایده ای به ذهنت برسه

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا تو دست نزن  مطمن باش باقی کلاغها کمکش میکنن نیاز باشه نگران نباش  بنظرم رهاکن د ...

دعا کن بیان ببرن فقط 

باورت میشه گریه م گرفته 

من خیییلی حیوونا رو دوست دارم 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
منتظر نباش نمیبره اخه کلاغها اصولا پرنده ها ،مثل سگ وگربه نیستن که بچه هاشون رو بگیرن دندنشون ببرن خ ...

پس چیکار کنم شوهرمم نمیذاره بیارم خونه 

تاریک بشه گربه میاد سراغشون 

همسایه ما تو محل کارمون  یه کلاغ مزاحم و کشت از جلو خونشون آویزون کرد تا کلاغ ها بترسن و برن بر ...

وای عجب بیشعوری بوده 

آفریده ی خدا چه جوری دلش اومد 

وایییی شوخی میکنی؟؟؟؟😂ولی همسایه تون خیلی خشن وای ترسیدم گنگستر آمله😜

به من میگفت  یه دونه رو میکشم همه فرار میکنن میرن برعکس هم مزاحمت کلاغ ها زیاد شد هم خودش از محل فرار کرد 😂

به من میگفت  یه دونه رو میکشم همه فرار میکنن میرن برعکس هم مزاحمت کلاغ ها زیاد شد هم خودش از مح ...

حقش بوده 

آدم ظالم 🤬

به جون کلاغ ها دعا کنید راحت شدید از دست مردک کفتر دوست😝

نمیدونم واقعا نفرین کلاغ یا نه ولی همه از دستش تو عذاب بودن خداروشکر رفت و همه راحت شدن آدم خیلی بی تربیتی هم بود منم یکم باهاش رودر وایسی داشتم 😅