2777
2789
عنوان

جوجه کلاغ 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 72 پست
آخی🥲 نزدیک نشو یه دفعه مامانشون همون دور اطرافاس ببینه نزدیک شدی یه دفعه حمله میکنه

نه نمیرم 

فقط خدا کنه بیاد ببره 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه مامانشون نمیاد کلاغها باید خونشون بالای درخت باشه اونا احساس خطر کردن که کسی به خونشون دست زده اگه میتونی ببر خونتون بهشون غذا بده یکم بزرگتر بشن پرواز یاد میگیرن میرن

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔
اره چن روز پیشا یه کاربر تاپیک زد ک یه کلاغ مرده بود بقیه کلاغا تو کوچه بودن کسی جرعت نمیکرد رد بشه ...

کلاغ‌ها  بسیار باهوشن 

و مثل شتر کینه دارن اگه کسی اذیتشون کنه چهره یادشون میمونه و یه جا تلافی میکنن 

دیگه مامانشون نمیاد کلاغها باید خونشون بالای درخت باشه اونا احساس خطر کردن که کسی به خونشون دست زده ...

شوهرم نمیذاره 

ای خدا من چه غلطی بکنم 😭

مطمن باش همون چندتاکلاغ که گفتی اومدن نگاه کردن و رفتن  الان به گوش مادر رسوندن وبلاخره میادم ...

خدا کنه 

فقط میگم درخت که افتاده چوبهای کنار لونه روی جوجه ها رو پوشوندن به نظرت مامانش میتونه از اون تو درشون بیاره یا برم روی لونه رو باز بذارم ؟

خدا کنه  فقط میگم درخت که افتاده چوبهای کنار لونه روی جوجه ها رو پوشوندن به نظرت مامانش میتونه ...

نه بابا تو دست نزن 

مطمن باش باقی کلاغها کمکش میکنن نیاز باشه

نگران نباش 

بنظرم رهاکن دیگه 

بسپاربخدا