2777
2789
عنوان

جوجه کلاغ 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیالشون شو هرچند سخته اما گاهی باید قبول کرد که نمیشه همه کارهارو اونطور که باید انجام داد زندگی ...

وای من انقد حرص خورم 

مگه میتونم بیخیال بشم 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
ببین یه کارکن زنگ بزن آتش نشانی  یا نهایت اگر بشه لونه ش بذاری یه جای بلند  هرچند ممکن ه ...

یه لونه کلاغ دیگه روی اون‌یکی  درختمون هست به نظرت بگم شوهرم بذاره داخل اون لونه؟

سلام  بفرمایید

دو سال پیش تو نی نی سایت ی دختری ب نام دختر گیلاس بود در مورد تلگرام و اینا. شما نوشته بودین بهش درخواست دادین اما از دسترس ایشون خارج شده. شما شماره ای چیزی دارین ازشون ب من بدین من در مورد همون  کارشون بهشون سفارش بدم خیلی واجبه شما چیکار کردین سفارش دادین انجام دادن براتون؟ 

دو سال پیش تو نی نی سایت ی دختری ب نام دختر گیلاس بود در مورد تلگرام و اینا. شما نوشته بودین بهش درخ ...

من اصلا یادم نمیاد 

متاسفانه حافظه م خیییلی ضعیفه 

اصلا نمیدونم در مورد چی سوال کردم 

من 3 تا جوجه کلاغ دارم بزرگ میکنماگه مادرشون نیومد بیارشون خونه با سرنگ بهشون غذا بده

سلام وقتتون‌بخیر

سوالی در این مورد ازتون داشتم عضو شدم بهتون پیام دادم گفت فقط به دوستان و نی نی یارها‌ می‌تونم پیام بدم برای همین بهتون درخواست دوستی دادم لطفا خواهشا قبول کنید به هیچ وجه قصد مزاحمت ندارم الهی تنتون‌سلامت لبتون‌خندون دلتون‌شاد متشکرم⚘⚘