2777
2789
ای وای چقدر ماندگاریش کمه  خود ارایشگر گفت اگه تمدید یک بعد و2 بعدشو انجام بدیند تا5 سال ماندگ ...

• ماندگاری شیدینگ لب در افرادی که پوست چربی دارند کمتر از آن دسته از افرادی است که پوست خشک دارند. 

• انتخاب رنگ تیره برای شیدینگ لب به ماندگاری بیشتر آن کمک زیادی خواهد کرد چرا که میزان ماندگاری رنگ های تیره بیشتر از رنگ های روشن می باشد.

• اگر از مواد و رنگدانه های مناسب و با کیفیت استفاده کنید ماندگاری بیشتری را شاهد خواهید بود.

• میزان مهارت و توانایی شخص تاتو کار که شیدینگ لب را برای شما انجام می دهد بر میزان ماندگاری آن تاثیر زیادی دارد
ای وای چقدر ماندگاریش کمه  خود ارایشگر گفت اگه تمدید یک بعد و2 بعدشو انجام بدیند تا5 سال ماندگ ...

تفاوت شیدینگ لب و رژ لب یا همان تاتو لب(میکروپیگمنتیشن

ابن دو تکنیک درست است که شباهت هایی دارند اما تفاوت میان این دو بیشتر از شباهت های آن ها می باشد.

در تزریق رژلب از رنگدانه خاص برای تغییر کلی رنگ لب استفاده می شود در صورتیکه  شیدینگ فقط برای ترمیم رنگدانه های لب و تقویت رنگ طبیعی لب می باشد.

تزریق رژلب برای آن دسته از افرادی که می خواهند همیشه لب هایشان آرایش داشته باشد و در زمان و هزینه خود صرفه جویی کنند گزینه مناسبی است.

ماندگاری رژلب دائمی بیشتر از شیدینگ لب می باشد و اینکه مهم ترین تفاوت شیدینگ لب و رژ لب در نوع دستگاهی است که برای انجام این دو تکنیک از آن استفاده می شود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان