2777
2789

شیلدینگ

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میدونید شیدینگ توپر چقدر ماندگاری داره

۶تا یکسال

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫

شیدینگ لب یک روش آرایش نیمه دائم یا موقتی است که بعد از گذشت مدتی اثر آن از بین می رود . به عبارت دیگر بعد از مدتی فرم و رنگ لب ها ممکن است به حالت طبیعی خود برگردد. مدت زمان ماندگاری شیدینگ لب تقریبا ۶ تا ۱۰ ماه است. برای افزایش مدت زمان ماندگاری این روش می توانید شیدینگ لب را هر ماه ترمیم کنید.

در برخی موارد نیز ممکن است ماندگاری رنگ لب شما از ۶ ماه هم کمتر باشد. عوامل مختلفی در کاهش ماندگاری این روش دخیل هستند که از آن میان می توان به لایه برداری مداوم لب ها، قرار گرفتن در معرض آفتاب، خشک شدن بیش از حد لب ها و …. اشاره کرد. 

مدت زمان ماندگاری شیدینگ لب نسبت به تاتو رژ لب کوتاه تر است.

شیدینگ لب یک روش آرایش نیمه دائم یا موقتی است که بعد از گذشت مدتی اثر آن از بین می رود . به عبارت دی ...

ای وای چقدر ماندگاریش کمه 

خود ارایشگر گفت اگه تمدید یک بعد و2 بعدشو انجام بدیند تا5 سال ماندگاری داره

این همه چیزی میزنی بعد میگی طبیعی؟    

بالم لب برای جلوگیری از پوسته پوسته شدن رژ‌میزنم  چون لبام خشکه همیشه ..بقیشم که روتین هست چه چیز عجیبی داشت

🕊️چشم از پنجره بردار منجی در آینه است🍃🌻

شیدینگ لب یک روش آرایش نیمه دائم یا موقتی است که بعد از گذشت مدتی اثر آن از بین می رود . به عبارت دیگر بعد از مدتی فرم و رنگ لب ها ممکن است به حالت طبیعی خود برگردد. مدت زمان ماندگاری شیدینگ لب تقریبا ۶ تا ۱۰ ماه است. برای افزایش مدت زمان ماندگاری این روش می توانید شیدینگ لب را هر ماه ترمیم کنید.

در برخی موارد نیز ممکن است ماندگاری رنگ لب شما از ۶ ماه هم کمتر باشد. عوامل مختلفی در کاهش ماندگاری این روش دخیل هستند که از آن میان می توان به لایه برداری مداوم لب ها، قرار گرفتن در معرض آفتاب، خشک شدن بیش از حد لب ها و …. اشاره کرد. 

مدت زمان ماندگاری شیدینگ لب نسبت به تاتو رژ لب کوتاه تر است.