2777
2789
عنوان

کمکککککک

121 بازدید | 16 پست

من حدود دو سال پیش با یه جمعی اشنا شدم(اکیپ) ک توش با یه پسری خیلی صمیمی شدم و در همون زمان تصمیم گرفتم با یکی از پسرای اون اکیپ رل بزنم و خب پسر خیلی خوبی بود اخلاقش خیلی خوب بود نوازنده بود ولی همون رفیق پسرم هی اونو از چشم من مینداخت ک اره اسکله و چیزی بارش نیست تا اینکه منم از طرف بدم اومدش و باهاش رابطمو تموم کردم و طی مدت کوتاهی رفیقم بهت پیشنهاد داد و من قبول کردم..الان دوسال حدودا از رابطم میگذره و من تازه فهمیدم ک کسی که الان باهاش تو رابطتم نقشش این بوده ک اونو از چشم من بندازه تا خودشو بیاره تو زندگیم و واقعا اخلاقش بده و قدرمو نمیدونه..نمیدونم چکار کنم دلم میخاد برگردم ب همون ادم ولی نمیدونم چجوری رابطمو تموم کنم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه اون آدم بهت بر نمیگرده 

شما حرف دلتونو گوش نمی‌کنید هرچی دوروبریا بگن همونو انجام میدین عجب 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
اگه یه درصد احتمال برگشتنش بود چی؟

دیه رویی واسه برگشت نداری 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
دیگه خیلی دیره

چن وقت پیش دیدمش باهاش حرف زدم و تو چشام نگا نمی‌کرد خجالت می‌کشید و یسری سوالای بی ربط پرسید از من ک چه تغییری کردم از اونموقه وو..حس کردم دل اونم پیشم گیره و طوری ک ازش شنیدم بعد من با کسی نبوده

نمیدونم چجوری کات کنم نمیدونمم.

هر عکسی ازش میبینم هی دلم بیشتر می‌لرزه و حس می‌کنم علاقم بهش هی بیشتر و بیشتر میشه و دست خودمم نیست اصلا..پیش مشاور رفتم اونم بهم راه حلی نداد و فقط گفت کات کن ولی درصد برنگشتن اون آدم رو هم در نظر بگیر

اخه یکی دو روز نیست دو ساله باهاشم و رابطمون جدی عه..

حالا تو که میگی یکی دو روز نیست و رابطه جدیه 

پس چرا به اون فکر می‌کنی 

تو عزیزم حتی خودت هم نمیدونی کدوم سمتی و چی میخوای 

هم خر و میخوای هم خرمارو 

این و خواهرانه بهت میگم 

خوب فک کن و بعد تصمیم بگیر 

مثل تصمیم اولت که کورکورانه با اون پسره بهم زدی عمل نکن