2777
2789
عنوان

کمکککککک

121 بازدید | 16 پست

من حدود دو سال پیش با یه جمعی اشنا شدم(اکیپ) ک توش با یه پسری خیلی صمیمی شدم و در همون زمان تصمیم گرفتم با یکی از پسرای اون اکیپ رل بزنم و خب پسر خیلی خوبی بود اخلاقش خیلی خوب بود نوازنده بود ولی همون رفیق پسرم هی اونو از چشم من مینداخت ک اره اسکله و چیزی بارش نیست تا اینکه منم از طرف بدم اومدش و باهاش رابطمو تموم کردم و طی مدت کوتاهی رفیقم بهت پیشنهاد داد و من قبول کردم..الان دوسال حدودا از رابطم میگذره و من تازه فهمیدم ک کسی که الان باهاش تو رابطتم نقشش این بوده ک اونو از چشم من بندازه تا خودشو بیاره تو زندگیم و واقعا اخلاقش بده و قدرمو نمیدونه..نمیدونم چکار کنم دلم میخاد برگردم ب همون ادم ولی نمیدونم چجوری رابطمو تموم کنم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه اون آدم بهت بر نمیگرده 

شما حرف دلتونو گوش نمی‌کنید هرچی دوروبریا بگن همونو انجام میدین عجب 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
اگه یه درصد احتمال برگشتنش بود چی؟

دیه رویی واسه برگشت نداری 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
دیگه خیلی دیره

چن وقت پیش دیدمش باهاش حرف زدم و تو چشام نگا نمی‌کرد خجالت می‌کشید و یسری سوالای بی ربط پرسید از من ک چه تغییری کردم از اونموقه وو..حس کردم دل اونم پیشم گیره و طوری ک ازش شنیدم بعد من با کسی نبوده

نمیدونم چجوری کات کنم نمیدونمم.

هر عکسی ازش میبینم هی دلم بیشتر می‌لرزه و حس می‌کنم علاقم بهش هی بیشتر و بیشتر میشه و دست خودمم نیست اصلا..پیش مشاور رفتم اونم بهم راه حلی نداد و فقط گفت کات کن ولی درصد برنگشتن اون آدم رو هم در نظر بگیر

اخه یکی دو روز نیست دو ساله باهاشم و رابطمون جدی عه..

حالا تو که میگی یکی دو روز نیست و رابطه جدیه 

پس چرا به اون فکر می‌کنی 

تو عزیزم حتی خودت هم نمیدونی کدوم سمتی و چی میخوای 

هم خر و میخوای هم خرمارو 

این و خواهرانه بهت میگم 

خوب فک کن و بعد تصمیم بگیر 

مثل تصمیم اولت که کورکورانه با اون پسره بهم زدی عمل نکن