2777
2789

امروز بی بی زدم‌منفی بود چقد خورد تو ذوقم لطفا برام دعا کن باردار بشم ای ماه و زود بی بی زده باشم .دعای زنای باردار خدا گوش میده🤲🤲❤️

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مامانم که همون موقع بی بی چک زدم گفتم...چون مجبور بودم باهاش برم ازمایش اینجوری بابا وخواهرم هم متوجه شدن..به خانواده شوهرمم زمانی که مطمئن شدم باردارم گفتم چون دفعه اول ازمایشم نشون نداد

میخواستم ۳ ماهگی بگم..ولی اخلاق بدی که دارن اینه که توقع دارن همه چیو بهشون گذارش بدیم...برای ارامش اعصاب خودمم که شده یه جعبه شیرینی خریدم بردم بهشون گفتم..در همون حال هم خواهرشوهرم باهام قهر کرد که چرا دیر گفتی😐😐😐

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
عزیزم ببخشید اگه تایپیکم ناراحتت کرد شرمنده

ن گلم خیلیم خوشحال شدم انشالله بسلامتی.. فقط گفتم برام دعا کن دعای زنای باردار خدا گوش میده گلم فدات❤️❤️

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
دکتررفتی آزمایش قبل اقدام دادی؟زمان تخمک گذاری ارتباط خیلی مهمه عزیز عرق کاسنی هم خوبه بخور

دکتر نرفتم  از روز تخمک گزاری تا الان ۲۴ روز میگذره سینع هام درد میکنه سینم هم یکم شیر میاره مثلا یه قطره نمیدونم چرا منفی شد

دکتر نرفتم  از روز تخمک گزاری تا الان ۲۴ روز میگذره سینع هام درد میکنه سینم هم یکم شیر میاره مث ...

دستای قبلیتوخوندم منم سینم شیرمیداددکتردارودادخوب شد ولی چرادکترنرفتی ی دکترخوب برا آزمایش قبل بارداری بروهمه چیت خوب باشه لااقل تقویتی میده بخوری 

به مامانم که همون موقع بی بی چک زدم گفتم...چون مجبور بودم باهاش برم ازمایش اینجوری بابا وخواهرم هم م ...

منم هنوز به هیچکی نگفتیم لااقل تاسونوی تشکیل قلب شوهرم میگه دلیلی نداره بگیم مگر اینکه اتفاقی بیفته خودشون بفهمن چون مادرشوهرمیناشهرستانن دیربه دیرمیان 

منم هنوز به هیچکی نگفتیم لااقل تاسونوی تشکیل قلب شوهرم میگه دلیلی نداره بگیم مگر اینکه اتفاقی بیفته ...

اینجوری خیلی خوبه منم چون سقط داشتم میخواستم تا ۳ ماهگی نگم

ولی شراطی ما فرق میکنه..با پدر شوهرم زندگی میکنیم و خواهرشوهرم هروز میاد اینجا..اگه نمیگفتیم اعصاب خودمونو بهم میریختن

میگم با اینکه زود گفتیم بازم تا همین چند روز پیش باهام قهر بود

جوری که دوبار دکتر رفتم کلی دارو مصرف کردم حتی یه بار هیچکدومشون ازم نپرسیدن چرا رفتی دکتر یا حالت چطوره

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
اینجوری خیلی خوبه منم چون سقط داشتم میخواستم تا ۳ ماهگی نگم ولی شراطی ما فرق میکنه..با پدر شوهرم زن ...

چندماهته عزیزم به خوبی و خوشی برای منم دعاکن صدای قلبشوبشنوم

چندماهته عزیزم به خوبی و خوشی برای منم دعاکن صدای قلبشوبشنوم

شنبه که دکتر رفتم گفت ۶ هفته..منم هنوز صدای قلبشو نشنیدم

دیر ساک حاملگی تشکیل شد

انشالله همه خانومایه باردار بارشونو سالم زمین بزارن