گجت۹۷ مدیر عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 1428 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 23 پست سلام دوستان توبارداری چندوقتتون شد به خانواده هاگفتین چطوری گفتید سوپرایزکردید؟ 1402/02/21 | 12:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گجت۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 1428 الان خیلی زوده ولی احساس قلقلک توشکمم میکنم بعضی موقعا
کفایت_خاتون عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 539 علایم اذیتت نمیکنه؟من الان یکم بهترم وگرنه سردرد حالت تهوع تکررادرار احساس سفتی منم تکرر ادرار و تهوع دارمولی جوری نیست که خییلی اذیت باشم به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
کفایت_خاتون عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 539 یک گوشه شکم سینه در الان کمترشده سینه هام خیلی درد میکنهگاهی اوقات هم زیر دلم درد میگیره به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
کفایت_خاتون عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 539 الان خیلی زوده ولی احساس قلقلک توشکمم میکنم بعضی موقعا بعضیوها زود حرکات جنین رو میفهمن..بستگی داره شکم قبلا بزرگ یوده یانه به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
نورپنهان عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 2013 من ۱۶ هفته ام تموم شده هنوز نگفتماگر به من بود تا ۶ ماه نمی گفتمولی همسرم میگه نهایتا تا آنومالی باید بگیم الحمدالله رب العالمین🤲
1379shaba عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 8815 دستای قبلیتوخوندم منم سینم شیرمیداددکتردارودادخوب شد ولی چرادکترنرفتی ی دکترخوب برا آزمایش قبل باردا ... اره همینجوری اقدام کردم اگ پریود شدم و نشد.. حتما میرم دکتر. اخه دخترمو هفته اول باردار شدم گفتم شاید اینم بشه انشالله ک ای ماه باردار بشم ومشکلی نباشه 💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امامزمانی ام😍♥️
هانایییییی777 عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 1122 سلام یه سقط داشتم قلب نداشتدوباره حاملم منتظرم تا سونو قلب خیالم راحت بشهاگر سالم صالح باشه و خدا بخاد انشالله بعد غربالگری اول میگم
gole_shabboo عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3525 بعد از ان تی گفتم فقط مامانم میدونستالبته به فامیل بعد ان تی گفتمبه خانواده شوهرم بعد شنیدن صدای قلبش از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟