2777
2789
عنوان

هماتوم

2998 بازدید | 18 پست

سلام دوستان ۹ هفته باردارم از هفته ی ۵ هماتوم دارم کمتر از یک سانته الانم استراحت مطلقم  خونریزی هم ندارم .

بارداریه قبلیم به دلیل هماتوم بچم سقط شد لطفا هرکی شرایطش مث من بوده کمکم کنه

فقط استراحت کن شیاف هاتو بزار قرص هاتو بخور تو دسشویی هم اصلا زور نزن استرس هم اصلا نداشته باش . من هماتوم داشتم هر دفعه میرفتم سونو بزرگتر میشد رعایت کردم کم کم از بین رفت 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط استراحت کن شیاف هاتو بزار قرص هاتو بخور تو دسشویی هم اصلا زور نزن استرس هم اصلا نداشته باش . من ...

ممنونم عزیزم  همه ی این کارارو میکنم دکتر گفت استراحت نسبی کن من از ترسم مطلقم ولی کلافم واقعا نمیدونم چیکار کنم

هماتوم یعنی چی ؟ به منم گفتن هماتوم دارم .لکه بینی دارم 

لخته خون پشت جفت که باعث خون ریزی یا خدای نکرده سقط میشه 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
ممنونم عزیزم  همه ی این کارارو میکنم دکتر گفت استراحت نسبی کن من از ترسم مطلقم ولی کلافم واقعا ...

ببین باورت نمیشه دکتر به من چیا می‌گفت انقدر بهم استرس میداد خدا می‌دونه . می‌گفت سرفه نکن ، عطسه نکن بچه میوفته می‌گفت به مو بنده . خداروشکر هیچی نشد هرروز آمپول میزدم شیاف میذاشتم . انشالله نی نی توام سالم بیاد بغلت

من هماتوم ۲.۷ سانت بود یک ماه استراحت مطلق کردم برا حموم دستشویی فقط بلند میشدم حمومم یه ربع بود نهایت بعد از گذشت این مدت سونو شدم و برطرف شده بود

نور بر تاریکی پیروز است🕊

من هماتوم ۲.۷ سانت بود یک ماه استراحت مطلق کردم برا حموم دستشویی فقط بلند میشدم حمومم یه ربع بود نها ...

خداروشکر که جذب شده 

ینی میشه منم این خبر خوش و بشنوم من همه چیو رعایت میکنم حتی دوسه هفته یبار میرم حمام

خداروشکر که جذب شده  ینی میشه منم این خبر خوش و بشنوم من همه چیو رعایت میکنم حتی دوسه هفته یبا ...

انشالا برای شما کمه جذب میشه حتما من یه روز درمیون حموم می رفتم

نور بر تاریکی پیروز است🕊

[QUOTE=290301840]ببین باورت نمیشه دکتر به من چیا می‌گفت انقدر بهم استرس میداد خدا می‌دونه . می‌گفت س ...

دفیق یادم نیس فک کنم سیزده چهارده بودم