سولماز۱۲ مدیر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 51 عنوان هماتوم | مشاهده متن کامل بحث + 2998 بازدید | 18 پست سلام دوستان ۹ هفته باردارم از هفته ی ۵ هماتوم دارم کمتر از یک سانته الانم استراحت مطلقم خونریزی هم ندارم .بارداریه قبلیم به دلیل هماتوم بچم سقط شد لطفا هرکی شرایطش مث من بوده کمکم کنه 1402/02/21 | 12:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zes0 عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 244 ممنونم عزیزم همه ی این کارارو میکنم دکتر گفت استراحت نسبی کن من از ترسم مطلقم ولی کلافم واقعا ... سلام ببخشیدهماتوم شماجذب شد؟منم الان هماتوم دارم خیلی کمردردودردپهلودارم ۸میلیه ۶هفته میترسم قلب جنین تشکیل نشه🥲
سولماز۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 51 سلام ببخشیدهماتوم شماجذب شد؟منم الان هماتوم دارم خیلی کمردردودردپهلودارم ۸میلیه ۶هفته میترسم قلب جنی ... سلام عزیزم نمیدونم والا چند روز دیگه میرم پیش دکترم ببینم چی میگه من اوایل درد زیر شکم داشتم الان ندارم
سولماز۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 51 انشالا برای شما کمه جذب میشه حتما من یه روز درمیون حموم می رفتم سلام عزیزم خوبی امروز رفتم سونو گفت هماتومت جذب شده فقط اندازه سر سوزن مونده برا تو هم اینجوری بود؟
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27677 سلام عزیزم خوبی امروز رفتم سونو گفت هماتومت جذب شده فقط اندازه سر سوزن مونده برا تو هم اینجوری ... سلام عزیزم خداروشکر من ۴ هفته بعد سونو رفتم دیگه هماتومی دیده نمیشد همینو بهم گفت نور بر تاریکی پیروز است🕊