2777
2789

این یه نصیحت کلی هست زن و مرد هم نداره . 

بالاخره توی همه زندگی ها بین زن و شوهر دعوا و دلخوری پیش میاد . برای حفظ وانسجام زندگیتون اولا دعوا رو به خانواده هاتون منتقل نکنید دوما با بچه ها یارکشی نکنید . اونا رو توی دعوا دخالت ندید . به اونا بد پدر یا مادر رو نگید . بچه ها حتی اگر بزرگ هم بشن توی این زندگی آسیب میبینن . شما ممکنه با شوهر یا زنتون مشکل داشته باشید ولی برای بچه ها پدر و مادر هستید . لطفا با دعوا نقش والدین رو از   بچه ها سلب نکنید . بزارید بچه ها خودشون تصمیم بگیرن . بچه ها رو از دیدن پدر بزرگ . مادر بزرگ . عمه . خاله . دایی و عمو و...  صرفا بخاطر اینکه شما با اونا خوب نیستید محروم نکنید.

از مورد اول خودم ضربه خوردم از مادروپدرم ولی گزینه آخر امکانش نیست بچه شون رو چجوری بفرستن خونه خاله ...

اگر ما با کسی خوب نیستیم دلیل نمیشه بچه ها هم بخاطر ما با اون آدم بد باشن . ممکنه خاله . دایی. عمو و... با شما خوب نباشه . ولی نقشش رو دربرابر بچه رعایت کنه . بچه ها بهترین تصمیم گیرنده هستن . ولی ما باید مواظبشون باشیم و راهنماییشون کنیم . نه اینکه صرفا نظر خودمون رو تحمیل کنیم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احسنت .منم هیچوقت پدر و مادرم نگفتن چون با فلان فامیل درجه یک  قهریم یا رابطه نداریم شما بچه ها هم قطع رابطه کنید.

حتی الان که عموم با پدر سر موضوعی به مشکل خوردن  رابطشون کم شده .من با عمو و خانوادش در ارتباطم ،حتی مادرم تشویقم میکنه و میگه کار خوبیه  ، به عمو زنگ بزن همیشه احوالش بپرس  .الان خودم هم همین رویه در پیش گرفتم  و این حق طبیعی رو از فرزندم نمیگیرم .چه بسا سعی میکنم اگر موردی پیش اومد زود رفع کدورت انجام باشه تا بچه متوجه نشه. و ارتباطها پابرجا باشه.

اگر ما با کسی خوب نیستیم دلیل نمیشه بچه ها هم بخاطر ما با اون آدم بد باشن . ممکنه خاله . دایی. عمو و ...

بچه مگه بی صاحبه که هر جا دلش میخواد بره باز اگه بزرگ باشه فرق میکنه ماجرا ، بعد هم بچه شاهد هستش که همیشه یا مادرشو عذاب دادن یا پدرشو مثلا بچه های الان انقدر ساده دیگه نیستن هر کسی که مادر پدرشونو آزار داده باشه مطمعنن بچه ها هم اون هارو دوست نخواهند داشت دیگه از مادر پدر که بالا تر نیستن برا بچه تو دنیا برا مادر پدر هم از بچه بالا تر نیست فکر نمیکنم بچه ای پیدا بشه مادر پدرشو زیر پا بزاره و بگه به جهنم دلتونو فلان کَسها شکوندن برا من مهم نیست و من میرم فلان جا مثلا ،  من که ندیدم همچین بچه ای 

...
بچه مگه بی صاحبه که هر جا دلش میخواد بره باز اگه بزرگ باشه فرق میکنه ماجرا ، بعد هم بچه شاهد هستش که ...

بچه بی صاحب نیست ولی اشکال اینه که ما نمیخوایم قبول کنیم بچه ها یه آدمه.  باید مواظبت کنیم ازش باید مراقبت کنیم ازش ولی حق تحمیل نظر خودمون رو نداریم ‌. باید اجازه بدیم خودش تصمیم بگیره مطمئنا بچه ها اینقدر باهوش و دانا هستن که بفهمن کی خوبه کی بده پس درست تصمیم میگیرن