2777
2789

معدم حس میکنم خیلی کوچیک شدهههه🤦‍♀️

2۵ هفته و ۳ روزمه 

شکمم اندازه ی توپ اومده جلو ... 

مشکلم اینه الان ک باید واسه وزن گیری بچه خوب غذا بخورم اینجوری شدم...

کسی تاحالا براش پیش اومده؟

از چیه؟؟🙁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخراش این حس بیشتر میشه والبته خوابیدنت سختر      

هی خواهررر هرکی باردار میشه اوایل وخوابش سنگین میشه ،من از خواب افتاده بودم ...

خیلی بیخابی کشیدم با این گل دختر😅🤰

الانم از ساعت ۳ شبه ک بیدارم عینهو جغد 🙄😂

من دیگ پوستم کلفت شده😂

هی خواهررر هرکی باردار میشه اوایل وخوابش سنگین میشه ،من از خواب افتاده بودم ... خیلی بیخابی کشیدم ب ...

دورازجونت  واقعا سخت وقتی هم به دنیا بیاد میگی وای کاش بارداربودم چون مداوم باید بهش برسی  ولی انشالله سلامت این دورانو سربزنی سالم بغلش کنی عزیزم 

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
دورازجونت   واقعا سخت وقتی هم به دنیا بیاد میگی وای کاش بارداربودم چون مداوم باید بهش برسی &nb ...

ان شاءالله ب هر دومون خدا فرزند صالح عطا کنه🌹❤

خیلی دلم بچه میخواد واقعا😅دوست دارم زودتر بغل بگیرمششش

خیلی بده🙁من دلمم میخوادآ بیشتر بخورم ولی نمیتونم

تعداد وعده هات رو بیشتر کن با حجم کمتر مثلا ۵ وعده کوچیک غذا بخور ،من سر پسرم اینجوری بودم احساس می‌کردم سر بچه دقیقا زیر معده امه ولی سر دخترم خوب بودم

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
 ان شاءالله ب هر دومون خدا فرزند صالح عطا کنه🌹❤ خیلی دلم بچه میخواد واقعا😅دوست دارم زودتر بغ ...

انشالله عزیزم ممنون  

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه