2789
عنوان

کنکور۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من کاری با عمومی ها ندارم ولی من اصلا تاثیر قطعی معدل رو دوست ندارم 

سال نود و چهارم بود بعد دوباره لغو شد چون دانش آموزا اعتراض داشتن 

من یادمه برای امتحانای مدرسه که تاثیر نداشت چقدر استرس داشتم بعد الان فکر میکنم از همون دهم بچه‌ها بخوان درگیر معدل و اینا بشن واقعا برای خیلیا می‌تونه اذیت کننده باشه و فشار روشون باشه

بعلاوه تفاوت یه نمره نوزده که نمره خوبی هست با بیست خیلیه تو رتبه و تراز از نظرم

کسی که بخواد درس بخونه میخونه. الکی بهونه نیارید

درس خوندن رو ک میخونیم ولی حق کسی ک تمام وقتشو گذاشته رو دروس اختصاصی و عمومی نخونده این نیس ک الان بیان بگن ن بر میگرده اینجوری استرس بچه ها زیاد میشه حجم درسای نخونده زیاد میشع با بد بختی باید بشبنیم تمومشون کنیم 

همه چیز از دور راحته ولی اینجور نیس 

درس خوندن رو ک میخونیم ولی حق کسی ک تمام وقتشو گذاشته رو دروس اختصاصی و عمومی نخونده این نیس ک الان ...

عزیزم عمومی ها رو حتی اگه از مهر سال کنکور هم شروع کنی میتونی یه درصد خوب بزنی 

بعدم کلی وقت هست هنوز 

هنوزم چیزی مشخص نیست واقعا 

بچه ها اشتبه نکنید منم اول فکر میکردم به ضررمونه که برگرده به روال سابق اما اینطور نیست 

امتحان نهایی ها رو قراره به شدت سخت طرح کنن به علاوه اینکه مثلا تو امتحان نهایی درسی مثل زبان که واقعا خیلیام ممکنه نیم نمره توش کم بیارن نیم نمرش ضریب 4 میخوره و میشه 2 نمره و تاثیرش گند میزنه به کنکور

ولی اگه عمومیا برگردن رات میتونیم با صد زدن درسی مثل دینی کلی رتبه رو تغییر بدیم

من عسل هستم . یک دختر برون گراو علاقه مند به زبان فرانسه و طراحی سیاه قلم. در حال تلاش برای اهدافم و همواره در حال جذب سلامتی موفقیت ثروت و شانس و خواسته ها.
عزیزم عمومی ها رو حتی اگه از مهر سال کنکور هم شروع کنی میتونی یه درصد خوب بزنی  بعدم کلی وقت ه ...

حفظ کردن ۳۶ تا درس دینی اونم علت معلولی ب نظرم خیلی سخته خودندن ریدینگ های قطور ک دبیرمون میگه بچه سر جلسه زبونش میگیره عربی با اون همه قواعد و سوالایی ک میپیچونن ادبیاتم ک دیگ بد تر اینا در حالیه ک دروس اختصاصیمون سختن و احتیاج دارن ما تایم بزاریم واسه تست زدن زیاد واسشون در ضمن من دوسال عمومی نخوندم جمع کردن اینا واسم سخته 

حفظ کردن ۳۶ تا درس دینی اونم علت معلولی ب نظرم خیلی سخته خودندن ریدینگ های قطور ک دبیرمون میگه بچه س ...

عربی و دینی و فارسی اگه بخوای تستی سریع میشه جمع کرد یه سال خیلیه ها ولی زبان همیشه مشکلم بوده چون نخوندی فک میکنی سخته 

عربی و دینی و فارسی اگه بخوای تستی سریع میشه جمع کرد یه سال خیلیه ها ولی زبان همیشه مشکلم بوده چون ن ...

شاید اینطور باشه 

ولی من هر روز تو نیم ساعت عمومی هام رو جمع میکردم همینطوری ک مثلا سر کلاس بلد باشم بقیه روز رو اختصاصی میخوندم الان فک کردن ب اینکه باید بشینم اینهمورو بخونم ی چیز محالی شده واسم اصلا مغزم نمیتونه قبول کنه 😑🤕

کسی که بخواد درس بخونه میخونه. الکی بهونه نیارید

چرا چرت و پرت میگی

کسی که نمیدونه توی کنکوری که میخواد بده عمومی ها رو هم میارن یا نه به نظرت چی جوری میتونه بخونه😐

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"