2789
عنوان

کنکور۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 51 پست
من حس میکنم اینا نتونستن تاثیر معدل رو لحاظ کنن چون از اول مشخص بود این کار خیلی دشوارع در نتیجه د ...

با این کارشون فقط دارن مارو قربانی اسکل بازی ها و بی مغز بودن خودشون میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد عمومی ک حذف شده از کنکور نمره کدوم سال برای رتبه لحاظ میشه؟

واسه ۴۰۳ نمرات سال دوازدهم ۵۰ درصد کنکورع

واسع ۴۰۴  نمرات دوازدهم و یازدهم

واسع ۴۰۵ نمرات دهم یازدهم دوازدهم 

حمله نکنید بهم اما من خودم قربانی کنکورم ولی امتحان نهایی هم به اون آسونی که فک میکنید نیست من توی یک شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم زبان مدرسه همیشه نمره خوبی میگرفتم ولی نهایی زبان دبیر ما خودش به سختی پاسخ داده بود درصورتی که یک بچه تهرانی بیشتر از دبیر ما بلد بود 

اونم یکی مث بقیه  حوصلشون ک سر میره میخوان ی بلای سر کنکور و داوطلباش در بیارن

اینا تکلیفشون با خودشونم مشخص نیست

اینا نه میتونن معدلا رو تاثیر بدن نه درسای عمومیو حذف کنن حالا ببین

۲۰ ساله یه کنکوریه میخوان بردارن نتونستن حالا بیان پای معدلا رو بکشن وسط و درسای عمومیو حذف کنن؟!

نمیدونم چه جوری مملکتو اداره میکنن

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
یه سوال وقتی عمومی های لعنتی برگردن، دیگه تاثیر معدل نداریم؟ امتحان نهایی نداریم؟ 

مورد اولو که نمیدونم ولی چه معدلا رو تاثیر بدن چه ندن امتحانات نهاییه از زمان پدر و مادرامون همین جوری بوده

"چُنان صاعقه‌ای بر من فرود آمدی و دو نیمم کردی؛ نیمے که دوستت دارد و نیمے دیگر که رنج می‌برد به خاطرِ نیمے که دوستت دارد...♥:)"
حمله نکنید بهم اما من خودم قربانی کنکورم ولی امتحان نهایی هم به اون آسونی که فک میکنید نیست من توی ی ...

اره دبیرای خودمونم همینو میگفتن

اینجا اصلا عدالت نیس 

ب فکر خودشونن فقط 

با این کارش ارزوی پزشک شدنو انداختن تو دل بچه های مناطق محروم با کمترین امکانات 

بعد این بد بختا با این سطح اموزش بد نمراتشون رو میسنجن با ی بچه پولدار 

از ی طرف دیگ هر چی بچه جانبازع شده  پزشک

یا همین فارسی که فکر میکنید خیلی ساده هس با تست خیلی راحت تر از تشریحی هست یا فرمولی ها گاهی یک فرمو ...

از امسالم که گفتن دیگه نهاییا رو مثل قبل آسون نمیگیرن

اره دبیرای خودمونم همینو میگفتن اینجا اصلا عدالت نیس  ب فکر خودشونن فقط  با این کارش ار ...

حرفت باید با طلا نوشت فوری هم میگن برا دینی هم حتی کلاس تست تشکیل میدن الان ببین موسسات چقد تعداد کلاس ها رو بیشتر کردن حتی برا دینی درصورتی که دینی اگر همش خودت هم میخوندی ۱۰۰ میزدی قبلا هر کس واقعا میخوند قبول میشد ولی الان دانش آموز از رهم باید درگیر نهایی باشه