2789
عنوان

کنکور۴۰۳

402 بازدید | 51 پست

این راسته ک واسه ۴۰۳ عمومی ها میخوان برگردن

اخه یعنی چی

مگ ما عروسک خیمه شب بازی ایناییم

ب ما گفتن حذفه تصویب کردن تموم 

حالا میگن نه دوباره بر میگرده 

خوب گ...وه خوردید عوضی ها

من عمومی هام رو در حد مدرسه و امتحاناتش خوندم 

حتی واسشون کتاب تستم نگرفتم این یعنی چی اخه 

هی دارن ما رو پاس میدن واسع اینکه منافع خودشون تامین شه اشغالا

هی میگن دی باشه بعد میگن دی چیع بکنیمش اردیبهشت حالا بیایم اکترونیکیش کنیم میدونیم امکانات نداریما ولی طوری نیس بچه ها بیشتر زجر کش میشن حالا بیایم معدلو بکنیم ۵۰ درصد حالا بریم عمومی ها رو برگردونیم سگ تو روحتون کثافتا 😑😑😑😑😑😑😑😑

دیگ از کنکور دادن پشیمون شدم 

ی شوهر خوب پیدا کنید واسم تورو خدا🥴😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه سوال

وقتی عمومی های لعنتی برگردن، دیگه تاثیر معدل نداریم؟ امتحان نهایی نداریم؟ 

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

حالم بهم میخوره دیگه 

سگ توش منم به فکر مردنم دیگه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

من حس میکنم اینا نتونستن تاثیر معدل رو لحاظ کنن

چون از اول مشخص بود این کار خیلی دشوارع

در نتیجه دیدن ک برا ۴۰۲ از پسش برنیومدن

میخوان ب روال سابق برگردونن کنکور رو

یا عماد من لا عماد له 🫧🌫️