2777
2789

برو شاید  بشه

نوع پوستا متفاوته جانم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چرا نرفت ؟ من میخوام برم انجام بدم یعنی واسه منم نمیره ؟ میشه راجب هزینه هاش بگی

نه نرفت ،نمیره هم، همه الکی میگن میره، چون پوست ازلایه زیر ترک خورده قاچ شده چطور میخواد ازبین بره ؟ حالا بعضیا میگن روغن واینا بزنی شاااااید کمرنگتربشه ولی برای من هیچی اثری نداشت،من کربوکسی هم پیش دوستم انجام دادم که بهترین متخصص زنانِ ،بهترین دستگاه و موادرو هم برام استفاده کرد، فکر کنم سال نودوهفت، هفتصدهزار ازم گرفت پنج شیش جلسه رفتم،ولی حتی حس میکنم نه تنها برطرف نشد حتی بدترهم شد،اگه ازبین میرفت که سیلبریتی ها و فرشته های ویکتوریا سکریت وتموم مدلای زیبایی که ترک دارن، مال خودشونو ازبین میبردن