2777
2789
عنوان

واکسن نوزاد

179 بازدید | 37 پست

سلام دوستان دخترم سه ماه و ده روزه جای واکسنش چرک کرده لباسش یه مقدار خونی شد نمیدونم طبیعیه یا نه لطفا مادرا راهنماییم کنید کسیو ندارم نشونش بدم مادرم فوت کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  عزیزم 

خدا رحمت کنه مادرتو 🙏 روحش شاد 

چیزی نیست نگران نباش برا ی سری بچها اینطوری میشه 

فقط دست نزن بهش ی موقع نگی دستکاریش کنم چرکش رو‌خالی کنی 

خودش خوب میشه 

برا پسر منم بود 

خود ب خود خالی میشه 

اصلا کاری نداشته باش بهش

اگه واکسن بدو تولد که روی بازو زدن چرک کرده طبیعی هست یعنی بدنش واکسن رو پذیرفته معمولا تا ۳ بار مثل جوش میترکه و طبیعیه 

ولی اگه واکسن دوماهگی روی رانش اینجوری شده احتمالا عفونت کرده و ببرش دکتر عزیزم ممکنه چرک خشک کن نیاز باشه

انسانم آرزوست....

واکسن ابله که روی بازوی چپشه کاملا طبیعیه که هی چرک میکنه هی خشک میشه هی خوب میشه هی دوباره چرک میکنه مثل یه چرخه . اصلا دستش نزن و کاریش نکن و چیزی بهش؟نزن روند طبیعیشه تا یک سالگیش هم میتونه ادامه پیدا کنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اخه افسردگی شدید بعد از زایمان گرفتم دست خودم نیست تا میبینم بچم یه مشکلی ناخودآگاه بغض میکنم میترسم ...

ن عزیزم چیزی نیست نگران نباش

برای افسردگیت هم اگر هنوز خوب نشدی حتما دنبال درمان باش خواهری🌹