2777
2789
عنوان

واکسن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 37 پست
اخه افسردگی شدید بعد از زایمان گرفتم دست خودم نیست تا میبینم بچم یه مشکلی ناخودآگاه بغض میکنم میترسم ...

خداروشکر نی نی سایت هستا

منم اونجوریم

الان ۸ ماهه پریود نشدم

میل جنسیم صفر

کمردردم دارم

شوهرم همکاری نمیکنه

فقط حرص میخورم

😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم چیزی نیست نگران نباش برای افسردگیت هم اگر هنوز خوب نشدی حتما دنبال درمان باش خواهری🌹

رفتم روانپزشک بهم قرص داده و گفته اصلا به بچت شیر نده چون قرص ها روش تاثیر میزارن بچم شیرخشک میخوره خیلی عذاب وجدان دارم

خداروشکر نی نی سایت هستا منم اونجوریم الان ۸ ماهه پریود نشدم میل جنسیم صفر کمردردم دارم شوهرم ه ...

خواهر برو دکتر من خیلی حالم بد بود فقط بچمو بغل میکردم‌ و گریه میکردم

رفتم روانپزشک بهم قرص داده و گفته اصلا به بچت شیر نده چون قرص ها روش تاثیر میزارن بچم شیرخشک میخوره ...

خداروشکر ک دنبال درمانت رو گرفتی 🌹 ان‌شاءالله ک نتیجه بگیری 

عزیزم هزار هزار بچه هست ک شیر خشک میخوره،یکیش بچه شما ،من امروز بازم ب این فکر میکردم ک برمیگشتم ب عقب بچهامو فقط شیرخشک میدم بهشون😅😅

ب خودت برس و زودی خوب شو ک نی‌نی به ی مادر سالموقوی نیاز داره 

آخه می‌دونی !؟همه داروندارش الان فقط خودتی مامان خانمی🥰🥰🥰😍😍😍

خداروشکر ک دنبال درمانت رو گرفتی 🌹 ان‌شاءالله ک نتیجه بگیری  عزیزم هزار هزار بچه هست ک شیر خش ...

چه قدر حرفات بهم آرامش میده

خب شما چرا پشیمونی از این ک شیر خودتون و دادی؟

چه قدر حرفات بهم آرامش میده خب شما چرا پشیمونی از این ک شیر خودتون و دادی؟

♥️♥️  

می‌دونی وقتی آدم ب بچه‌ش شیر میده مث دوران بارداری ،شایدم بیشتر باید از لحاظ تغذیه ب خودش برسه ک فردا روز دچار پوکی استخوان و اینجور بیماری ها نشه 

بالاخره از شیره جونت داری میدی ب بچه و باید حواست از قبل بیشتر ب خودت هم باشه 

سر این میگم🌹

♥️♥️   می‌دونی وقتی آدم ب بچه‌ش شیر میده مث دوران بارداری ،شایدم بیشتر باید از لحاظ تغذی ...

اره خب این چیزا هم هست 

حالا نمیدونم دکتر واقعا میگفت یا الکی میخواست من و آروم کنه گفت شیر زنای قدیم بوده نه خانمای الان ک تو این گرونی هیچی نمیتونن بخورن یا فقط فست فود دارن میخورن

اره خب این چیزا هم هست  حالا نمیدونم دکتر واقعا میگفت یا الکی میخواست من و آروم کنه گفت شیر زن ...

😂😂😂چ دکتر باهالی 

ببین جاری خواهرم شیر داشت و ب پسرش نداده بود گفته بود سینه هام لنگه ب لنگه میشن شیر بدم ،شیرخشک میدم ب بچم 

عروس خاله‌مم ب بچهاش شیرخشک داد ،بچهاشم ماشاالله انقد توپولن ک،بچها من مثلا شیر خودمو خوردن،الانم ک هنوزه مث جوجه میمونن در مقابل با نوه‌خاله‌هام😂😂😂😂

توروخدا ب این اصصصصصصصصصلا فکر نکن ک ای وای شیر خودمو ندادم ب بچم🌹

😂😂😂چ دکتر باهالی  ببین جاری خواهرم شیر داشت و ب پسرش نداده بود گفته بود سینه هام لنگه ب لنگ ...

خدا واست حفظشون کنه 

ممنونم ک وقت گزاشتی و دل بی قرارمو آروم کردی  

از پروردگار میخوام همینجوری ک دل یه مادر و آروم کردی آرزوهات واست خاطره بشن

رفتم روانپزشک بهم قرص داده و گفته اصلا به بچت شیر نده چون قرص ها روش تاثیر میزارن بچم شیرخشک میخوره ...

منم حالم خیلی بده می‌خوام برم روانپزشک به بچه شیر میدم مطمینی نمیشه به بچه شیر داد   امشب دکتر اطفال دخترم گفت خیلی داغونی حتما برو