2777
2789
عنوان

سیاهی دور چشم

3689 بازدید | 29 پست

سلام کیا سیاهی دور چشمشونو درمان کردن و از چه راهی 

تیرگی دور چشمم. خیلی اذیتم میکنه 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
روغن بادوم شیرین عالیه.بشرطی که حوصله کنی و‌مرتب بزنی.

الان روغن نارگیل زدم چند وقت بزنم و چند دقیقه ماساژ یدم‌

واقعا تاثیر داره؟واقعا افسرده‌ م کرده جلو اینه میرم فقط تیرگی چشمم رو‌میبینم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نارکیل نزن...فقط بادوم شیرین...واقعا عالیع‌.

تا چه مدت؟ شما خودتون استفاده کردید ؟

من خواهرم زیر چشمش سیاه بود.بهش روغن بادوم دادم گفتم بزن..یک مدت روغنو زده..بعد یکبار خواهرشوهرش دید ...

ممنون عزیزم حتما انجام میدم 

من خودم سالهاااست روغن بنفشه میزنم.کل ثورتمو و زیر چشمم و گردنم..

برای چی خوبه ظ؟

برای چی خوبه ظ؟

بنفشه که شاهکاره...نیاز به تعریف نداره..شناخته شده ست...ضد لک ضد چروک...همینقدر که دیگران ببیننت و ازت بپرسن شما چه کرمی میزنید که پوستتون خوبه؟؟؟؟

و باور نکنن این معجزه بنفشه ست...

البته بگم من این روغنها رو از جای معتبر میخرم...یکم گرونتر هست.ولی ارزششو داره

بنفشه که شاهکاره...نیاز به تعریف نداره..شناخته شده ست...ضد لک ضد چروک...همینقدر که دیگران ببیننت و ا ...

ممنون عزیزم از راهنماییت