2777
2789
عنوان

عیب از منه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 41 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اون گناهی نداره خیلی جور منو کشیده تقصیره منه حتی خانوادمم انقدر بهم بها ندادن 

چی تقصیر توئه؟

خب همون شوهرتم تو شکم مادرش اینجوری ارتباط گرفتنو بلد نبوده که

تو جامعه تو رفت و آمد تو برخورداش با بقیه یاد گرفته

طبیعیه این سوتیا و گاف ها اوایلش

هیچی تقصیر تو نیست

تقصیر سم های دورته

انقدر روی‌خودت اسم نذار انقدر یک مساله ساده کوچک‌ر‌‌تبدیل‌به یک‌باور‌فکر‌بزرگ‌توی‌زندگیت‌نکنه‌بعدا ...

عزیزم من خونه بابام خیلی تحقیر میشدم وچون بچه کوچیک خانواده  بودم تو سری خور همه شده بودم انگاری این خیلی تو برخوردم تو اجتماع و شکل گیری شخصیتم تاثیر کذاشته

عزیزم شوهرت آشنا داشته تو بانک کارش انجام دادن چ ربطی دلره  چ آدم ی مدلی عست شوهرش اون کسی هم ...

فقط این تنها نیست تو خیلی از موارد بوده که بقیه اومدن وکارمو انجام دادن مثلا 

عزیزم حتما صدات ظریف هست این فکر رو می کنن عمه من با اینکه ۶۰ سال سن داشت پشت تلفن همه فکر می کردن ب ...

کاش صدام ظریف بود ولی یکم بلد بودم خوب و قاطع صحبت کنم و خودم حقمو بگیرم

ببین نیازنیس کاری کنی وقتی کارمند اینطوری گفت میگفتی من ازاون شهر مهاجرت کردم عمرا نمیتونم دسترسی دا ...

نه دیگه هیچی به ذهنم نرسید بگم گفتم باشه اون دعوایی نیا فقط خوب بلده صحبت کنه و به من گفت تو منظورتو نمیتونی برسونی

عزیزم اول همه سعی کن تو اجتماع حضور پیدا کنی  مثلا برای شروع باشگاه بری و سعی کنی ارتباط بگیری ...

خیلی حرفات آرامش بخشه عزیزم من قبلاً کلاس ثبت نام کردم ولی نتونستم باکسی ارتباط بگیرم تو مدرسه هم کلا یه دوست بیشتر نداشتم واونکه رفت کلا تنها بودم یا خیلی سخت بود تا به خودم بقبولونم که شاید عیب از من باشه که کسی طرفم نمیاد ودوستای زیادی ندارم

چی تقصیر توئه؟ خب همون شوهرتم تو شکم مادرش اینجوری ارتباط گرفتنو بلد نبوده که تو جامعه تو رفت و آم ...

اره شاید شما راست میگی من یه مدته واقعا خودمو گم کردم و جدیدا عادت کردم مدام خودمو به خاطر ضعیف بودنم سرزنش کنم و اینطوری آروم کنم مدام گذشته وتحقیراش جلوی چشمم باشه