2777
2789
عنوان

عیب از منه😭

839 بازدید | 41 پست

دیروز رفتم بانک کارتم انقضاش تموم شده بود گفتم کارتم انقضاش تموم شده برام درست کنید خانومه گفت برو فرم بردار پر کن فرم و پر کردم بعد یه نگاه تو سیستم کرد گفت امضات مال بانک یه شهر دیگه است باید بری همونجا یا باید زنگ بزنی پرینت امضاتو بفرسته برات بعد سرشو کرد تو کامپیوتر که یه شماره از اونجا بهم بده و سرشو آورد بالا و گفت که شماره هم ندارم 😒

ویا اینکه فردا بیا با کلی مدارک که برات کارت جدید صادر کنیم 

شوهرم امروز کارت ملی وبرداشت و بدون اینکه من باهاش برم رفت وقتی اومد کارت و برام آورد درستش کرده بود ازش پرسیدم خانومه که به من گفت نمیشه کارتت یجای دیگه تو یه بانک دیگه ثبته گفت از بس که خنگی میفرستنت دنبال نخود سیاه و  از سر خودشون وا میکنن_😭

مشابه این چند جای دیگه هم پیش اومده 😭که کارمو نکردن وبقیه شدن زبونم انگار اصلا حرف زدن بلد نیستم 

توی شهر بزرگ زندگی میکنم ولی حتی کوچیک ترین کاری رو نمیتونم انجام بدم تو اجتماع مثلا می‌خوام برم دکتر یا میخوام نوبت بگیرم برای جایی یا میرم دندون پزشکی یا حتی میرم خرید  

واقعا خنگم 😭و همینطور گوشه گیر و منزوی و بی سر و زبون 

انگار هیچ وقت نمیتونم حقم و جایی بگیرم😭😭😭😭

خیلی دلم شکسته

چون این کارارو نکردی عادت نداری و نمیدونی چی به چیه 

باید بیشتر انجام بدی کارای بیرون رو تا دستت بیاد

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون این کارارو نکردی عادت نداری و نمیدونی چی به چیه  باید بیشتر انجام بدی کارای بیرون رو تا دس ...

اعتماد به نفسم به کل نابود شده واقعا خودمو دوست ندارم اگه کاری به خودم بمونه نمیتونم انجام بدم بیشتر از بی سرو زبونم دلم میسوزه 

بنظرم فقط اعتماد بنفس و خودباوری نداری مکه کسای دیگه روابط اجتماعی خوب رو از شکم مادر یاد گرفتن...ب ...

داشتم قبلاً خیلی داشتم ولی خانوادم نابودش کردن😭😭😭و ازم یه ترسوی منزوی تو اجتماع ساختن

اگر پول داری برو پیش روانشناس مشکلت حل میشه بگو میخوام اعتماد بنفسم بره بالا

روم نمیشه به شوهرم بگم منو ببر روانشناس واقعا مشکل دارم کلی نوشخوارهای ذهنی از تحقیرهایی که تو گذشته و خونه پدر میشدم ولی حتی این توانم ندارم برم روانشناس حتی روم نمیشه به شوهرم بگم😭😭😭

روم نمیشه به شوهرم بگم منو ببر روانشناس واقعا مشکل دارم کلی نوشخوارهای ذهنی از تحقیرهایی که تو گذشته ...

اگر پول داری خودت تلفنی با یک روانشناس صحبت کن نمیخواد به شوهرت بگی یک روانشناس خوب پیدا کن

اگر پول داری خودت تلفنی با یک روانشناس صحبت کن نمیخواد به شوهرت بگی یک روانشناس خوب پیدا کن

از کجا باید شماره پیدا کنم چند بار از پشت تلفن که میخواستم نوبت بگیرم یا کاری اداری صحبت کنم صدام یجوریه که فکر میکنن بچه ام یا شایدم بلد نیستم خوب صحبت کنم و منظورمو برسونم میگن گوشی و بده به بزرگترت خیلی ناراحت میشم😭

اعتماد به نفسم به کل نابود شده واقعا خودمو دوست ندارم اگه کاری به خودم بمونه نمیتونم انجام بدم بیشتر ...

حرفات دقیقا خود خود منم. منم اصلا کارای تو اجتماع رو نمیتونم انجام بدم اصلا نمی‌فهمم شوهر منم همش میگه زبون نداری اینو بپرسی نمیتونی یه کار انجام بدی