2777
2789
عنوان

عیب از منه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 41 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب وقتی کارمند بانک اینطوری گفته تو چیکارکنی!

شوهرم که رفت براش درست کردن حتی بدون اینکه من خودم باشم فکر کن یه کارت عابر بانک ساده رو و خیلی موارد دیگه از خودم بدم میاد 😭

یا حتی وقتی آیفون خونمون بر میدارم میگن بگو  بزرگترت بیاد

عزیزم حتما صدات ظریف هست این فکر رو می کنن عمه من با اینکه ۶۰ سال سن داشت پشت تلفن همه فکر می کردن بچه صحبت می کنه می گفتن گوشی رو بده به بزرگتر

شوهرم که رفت براش درست کردن حتی بدون اینکه من خودم باشم فکر کن یه کارت عابر بانک ساده رو و خیلی موار ...

ببین نیازنیس کاری کنی وقتی کارمند اینطوری گفت میگفتی من ازاون شهر مهاجرت کردم عمرا نمیتونم دسترسی داشته یکاریش بکن لطفا همین

حالا شوهرت مگه دعواییه یا چی گفته اوکی دادن؟

شوهرم که رفت براش درست کردن حتی بدون اینکه من خودم باشم فکر کن یه کارت عابر بانک ساده رو و خیلی موار ...

از نظر شما ساده اس

از دید ی کارمند بانک یعنی ریسک 

اگه تو فردا بری شاکی بشی چرا کارتم دادید ب شوهرم میدونید چی میشه؟

عزیزم اول همه سعی کن تو اجتماع حضور پیدا کنی 

مثلا برای شروع باشگاه بری و سعی کنی ارتباط بگیری با مربی و خانم های باشگاه در حد معمولی و کم کم دوست پیدا کنی. 

دوم کلاس هنری مهارتی زبانی چیزی برو یاد بگیر خیلی کمک می‌کنه 

از دو جای متفاوت کلی دوست پیدا می‌کنی 

گاهی برو پیاده روی 

یکسری خریدهای خونه و شخصی خودت انجام بده 

ریلکس باش حتی اگر اشتباه انجام دادی خودتو سرزنش نکن 

نترس 

نهایتا بار دوم سوم درست خرید می‌کنی 

حتی گاهی خرید نداری بیرون برو بازار بگرد مغازه ها تاب بخور 

بعدم سعی کن یک سری کارهای کوچیک مثل پرداخت قبض برق اب گاز یا رفتن به ادارات اینجوری خودت انجام بده. 

زود پا پس نکش 

تو میتونی 

اگر همش بگی نمیتونم کم کم همسرت دیک بهت اعتماد نمیکنه و بعد جلوی بچه هات هم مادر قوی نخواهی بود 

حرفات دقیقا خود خود منم. منم اصلا کارای تو اجتماع رو نمیتونم انجام بدم اصلا نمی‌فهمم شوهر منم همش می ...

نه من خیلی بدترم

حتی یکبار رفتم دکتر از قبل شوهرم هماهنگ کرده بود اورژانسی ولی من که رفتم گفت باید بشینی تو نوبت  شاید چهل دقیقه تموم نشستم تو نوبت آخر به شوهرم زنگ زدم اون با منشی صحبت کرد تا گوشی و قطع کرد منو فرستاد داخل وقتی اومدم بیرون به منشی گفتم منم همون حرفای شوهرم و زدم دیگه بهتون پس چرا گفتی باید منتظر باشی فقط خندید