2777
2789
عنوان

به وقت عاشقی🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 29 پست
یه حرفایی بهش زدم که نباید میزدم باور کن دوبار معذرت خواهی کردم یه بارم حالشو پرسیدم اما هیچ که هیچ ...

عیب نداره ایشالا همه جیز حل میشه 

مهم اینه معذرت خواهی کردی مطمئن باش دوباره خوب میشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره ایشالا همه جیز حل میشه  مهم اینه معذرت خواهی کردی مطمئن باش دوباره خوب میشین

عزبزم خدا از دهنت بشنوه بخدا شب و روزم دعا میکنم با خدا و حضرت فاطمه حرف میزنم :)

😂 این یه جورایی همسایس

نمیدونم چی بگم من خودم بعداینکه بهش گفتم پشیمون شدم ولی باخودم گفتم تکلیف خودمو روشن کردم دیگه اگه ببینمش اگه نگاه کرد مثل قبل یعنی کرم داره اگه اخم کرد یعنی واقعا نمیخوادم و راهی نیس😁

نمیدونم چی بگم من خودم بعداینکه بهش گفتم پشیمون شدم ولی باخودم گفتم تکلیف خودمو روشن کردم دیگه ...

من چند بار تصمیم گرفتم بگم ولی پشیمون شدم چون میدونم اخلاقش به من نمیخوره بعدم چون آشناست دیگه میترسم

ازامشب میترسم میگویند شبی است طولانی 

یعنی امشب کمی بیشتر ازشبهای قبل به یادت بنشینم کمی بیشتر خاطرات را مرور کنم وبه یادت گریه کنم، دوری اما هرشی نزدیک خودتوراحس میکنم، آنقدر نزدیک که شده ایی صاحب قلبم وذهنم، ازحال توبی خبرم  ف..ال حافظ رابه نیت چه کسی بازمیکنی برای من که نیتی جز تو وجودندارد! 

من نه انارهای دانه شده درکاسه رامیخواهم نه داستاتهای قدیم را من برای یلدای دلتنگی ام سرخی حرفها وشیرینی زبانت را و داستان رسیدن دختری تنها به پسری مغروررامیخواهم

یلدای امشب من یعنب یک دوستت دارم بیشتر در رویا به تو بگویم، یک عاشقانه ی دیگر و قطره اشکی بیشتر برایت اقبال بد که بسته شد به دل تو!  یلدای من که پرشده از دلتنگی اما یلدای تو مبارک رویای رست نیافتنی... 9/30

من چند بار تصمیم گرفتم بگم ولی پشیمون شدم چون میدونم اخلاقش به من نمیخوره بعدم چون آشناست دیگه میترس ...

ازمااشنا تر  ما از طرف مادری وپدری فامیله تازه با داداشمم رفیقه😂دلو به دریازدم