2777
2789
عنوان

به وقت عاشقی🥀

219 بازدید | 29 پست

قسم به زیبایی صدایت وسیاهی چشمانت که آرامش رامهمان قلبم میکند دلم برایت تنگ شده، به یاد دارم هنوز همان روزی که سراسیمه دنبال کسی دیگر میگشتم وبه اشتباه باتو برخورد کردم اما قلبم کسی را پیدا کرده بود که باعث آرامش ضربانش بشود 

من هنوز به یاد دارم تک تک نگاه هایی را که قلبم راآشفته میکرد به یاد دارم اولین.... گفتنت را! 

پارسال همین وقتها بودهمین ساعتها بودکه دلبسته ات شدم همین ساعتها بود که نگاه پرغرورت مراغرق خود کرد مگر میدانی تا به اینجا رسیده ام چه کشیدم؟ قسم به قلبت که قلبم به عشق ضربان هایش میتپد درخط خط کتابهاسم   درگوشه، گوشه ی خانه  درخواب وبیداری وهمه ی لحظه هایی که تورا در نزدیکی ام نداشتم حست کرده ام نبودی اما بودی 

چه بگویم که حرفهایم پایان ندارد، چه گویم که صدایم به گوش تونخواهد رسید.. 8/28

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیشده؟ دعواتون شده؟ 

یه حرفایی بهش زدم که نباید میزدم باور کن دوبار معذرت خواهی کردم یه بارم حالشو پرسیدم اما هیچ که هیچ ولی چند شب پیش استوری دلتنگی گذاشت واقعا نمیدونم اینم بگم تو رابطه نیستیم شرایطمون خاصه و فقط از حس هم خبر داریم