2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

۱۵۵میلیون و پنوصد وخورده ای 

میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...

۱۵۵میلیونو پونصد و شصت وشش هزارو خرده ای

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

صد و پنجاه و پنج میلیون و پونصد و شصت و شش 

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز