2777
2789
عنوان

قدتون چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 105 پست

جالبه بیشتریا زدن زیر ۱۶۰

ولی اگه نظرسنجی نذاری بیشتر کامنتا بالای ۱۶۰ ان

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست من 150 بود. یعنی 34 سانت کمتر از من. البته هیکلش هم همونقدر بچه گونه بود. من دوست داشتم قدشو. ح ...

عه 

چی بگم والا

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
خب اون دیگه بحثش جداس ولی خودتو دوس داشته باش  اگه خودت خودتو قبول نداشته باشی پس از دیگران ...

اره میدونم

کلا دبگران برام مهم نیستن با فکراشون خودمم ک خرم😂💔

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
ناراحت نشو عزیزم هرکی ی سلیقه ای داره خیلیام عاشق قد بلندن

کامنتتون این جوری بود که  : غصه نخور توام خوبی حالا  (جهت خنده)

نه واقعا ناراحت نشدم 

فقط گاهی وقت ها باید به بعضی ها گوشزد کرد که نظرشون برای خودشون ممکنه محترم باشه اما نمیتونن نسبت به همه تمعمیمش بدن .

کامنتتون این جوری بود که  : غصه نخور توام خوبی حالا   (جهت خنده) نه واقعا ناراحت نشدم&nb ...

الهی نه عزیزم شما عالی هستی.درسته باید بگن من ریزه میزه میپسندم نباید کلی بگن

۱۶۸ بله چون هم قدم خوبه هم خوشگلم هم خوش هیکلم 😍💃

ماشالا اعتماد به نفس😍😂⁦❤️⁩

ایشالا همیشه راضی باشید😂

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩

۱۷۲

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜