2777
2789
عنوان

قد مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 78 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

الان شما بایه دختر ۱۷۵ میتونی ازدواج کنی و قد بلند بودنش به چشت نیاد؟😂

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       
چرا دلیل خاصی داشت؟

کلا دنبال یه موضوعی تو اینترنت بودم یهو برخورد کردم به نی نی سایت همینجوری گشت و کذار حردم یهو یه تایپیک دیدم در مورد قد جذاب مرد . همه دخترا میگفتن پسر بلند دوس داریم متوسط و کوتاه بدرد نمیخورن از این حرفا از اونجا یهو کلا خیلی بهش فکر میکنم

جقد این موضوع رو واسه خودت بزرگ کردی که تموم تاپیکات راجع به قده

ببین داداش من، قد ۱۷۵ کوتاه نیست اصلا و برای خیلی از خانوما قابل قبوله

دوم اینکه اخلاق خوب و آراستگی ظاهر، تحصیلات و شغل خوب و خانواده ی اصیل و با فرهنگ به همون اندازه در کنار قد، مهم و تاثیر گذاره😄

کاربر قدیمی😶
نه ولی میتونم با یه ۱۶۵ ازدواج کنم که اونم دنبال ۱۸۵  به بالاست

خب خواهر من به عنوان یه ۱۷۵ بایه مرد۱۶۵ ازدواج کرده

پس بدون قد مهم نیست 

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       
کلا دنبال یه موضوعی تو اینترنت بودم یهو برخورد کردم به نی نی سایت همینجوری گشت و کذار حردم یهو یه تا ...

جدی نگیر اینجا رو 175هم خوبه  رو قدت حساس نشو

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 
کلا دنبال یه موضوعی تو اینترنت بودم یهو برخورد کردم به نی نی سایت همینجوری گشت و کذار حردم یهو یه تا ...

ببین ازمن وشمابعیده زود تحت تاثیراین حرفاقراربگیریم اگه دقت کرده باشیداینجابه دختری که قدش 165هست میگن کوتاه درحالیکه برادختربلنده براپسرهم قد170متوسط محسوب میشه لطفا زیادذهنتونودرگیراین حرفانکنید اینجا همه جورآدمی ازهرنوع شخصیتی وطرزفکری وجود داره