2777
2789
عنوان

قد مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 78 پست
نه میگم ممکنه حذب یه پسر متوسط با قد ۱۷۵ بشن ؟ الان فرهاد مجیدی انقدر خاطر خواه داره ۱۷۷ یا ساعد سهی ...

داداش اونی که قراره جذبت بشه.هر جور که باشی جذبت میشه.زیاد فکرت رو مشغول اینجور چیز ها نکن که دست خودت نبوده.تلاش کن موقعیت اجتماعی خوبی به دست بیاری.

قد اصلا مهم نیست.اخلاق و شعور و فرهنگ خانواده مهمتره بنظرم🙃

ن بابا همشون مهمه!یکی تو همین نی نی سایت بخاطر زور خانوادش با یکی ک قدش کوتاهه و قیافه نداره ازدواج کرده و خانوادش میگفتن ازدواج ک کردی ازش خوشت میاد و این حرفا ولی دختره میگف حتی بدم میاد نگاش کنم😐🙄باید همچیزش در نظر گرفت چون قراره تا اخر عمر کنارمون باشه:)وسایل نیستن ک بگیم خراب شد میتونیم عوضش کنیم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیا بودن ابراز علاقه کردن بهم

ولی دست خودم نیس کسایی که قدشون زیر ۱۸۰ حسی ندارم اصلا جذب نمیشم🥲

نمیدونم چرا اینجوریم

شاید چون مردای خانواده و فامیلمون و داداشام همه قداشون بلنده من ذهنیت بچگیم همینجوری مونده.

.

همیشه این مشکلو دارم که چراااااااا مردای قد متوسط یا کوتاه میلی ندارم 

خودم ۱۶۶ قدم

حس میکنم هرخانم یا اقایی یه چیزی تو تیپ و ظاهر طرف خیلی براش جذاب مثلا یکی رنگ پوست یکی قد یکی چاقی لاغری

متاسفانه اکثرا چه پسر و جه دختر در وهله اول ملاکهای ظاهر واسشون مهمه😶

منم خودم اولا ظاهر برام خیلی مهم بود 

ولی بعدش دیدم قیافه بعد از یه مدت تکراری و عادی میشه و تنها چیزی که می مونه شخصیت و اخلاق طرفه 

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
نمیشه لامصب این دخترای نی نی سایت یه حوری میگن پسر فقط قد بلند انگار ما متوسطا ادم نیستیم

بگن عامو اینجارو ول کن اینایی ک میگن قدمون بلنده فلانیم ی مشت کوتوله بیش نیستن😂دیدم ک میگما اصلا ب دلت بد راه نده من خودم 166هستم شوهرم 170 اصلا قدش برام مهم نیس چون خیلی خوش قیافه و خوشتیپه از همه مهم تر یه مرد واقعیه

اینجا رو ول کن ب حرفاشون گوش نکن

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

ن بابا همشون مهمه!یکی تو همین نی نی سایت بخاطر زور خانوادش با یکی ک قدش کوتاهه و قیافه نداره ازدواج ...

مسلمه که طرف باید به دل بشینه.

وقتی بدل نشست دیگه قدش واست مهم نیست.صد درصد مهمه که طرف معیارهای تو رو داشته باشه.اگه دلت باهاش نیست اصلا نبایس ازدواج کنی.

کاربر قدیمی😶