2821
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

163 بازدید | 19 پست

سلاممم

ببخشید من رشته‌ام‌ تجربیه ولی تو خونواده کسی حامی من نیست یعنی نه کتاب میخرن برام نه هیچی باید خودم پس انداز کنم بتونم بخرم.. با این اوضاع میتونم قبول شم؟ امیدی هست اگه تلاش کنم؟ 

و اینکه راسته ممکنه عمومیا برگردن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همین گوشی که دستته، نت هم داری کلی سوال و تست ازمون هست... نیاز به کتاب نیست

وای ممنونم

اونقدرام بلند پرواز نیستم به رشته های ساده هم قانعم چون باید مستقل شم بعدا..

حالم بهم میخوره از کنکور و استرس و مزخرفات مدرسه ک تو گوشمون میکردن. آره تلاش کن میشه. ولی اگرم نشد ...

راستش من علاقه داشتم و جشنواره خارزمی هم چندبار قبول شدم اما میترسم نکنه با اینهمه رغیبی که کلی امکانات دارن من نتونم

راستش من علاقه داشتم و جشنواره خارزمی هم چندبار قبول شدم اما میترسم نکنه با اینهمه رغیبی که کلی امکا ...

حتما شرکت کن. خودتو کم نبین عزیزم. اصلا خودتو کم نبین. ب این فکر کن ک اگر برنده شی چ موقعیتایی ک بدست میاری

راستش من علاقه داشتم و جشنواره خارزمی هم چندبار قبول شدم اما میترسم نکنه با اینهمه رغیبی که کلی امکا ...

همه امکانات ندارن حداقل من دیدم برادرزاده مو ولی با تلاش خودش قبول شد اونم دندان پزشکی مادرش میگفت براش یه دوره کتاب خریدیم نمیدونم راست میگفت یا نه ولی،بعیده چون خیلی خسیس هستن حتی یه دست لباس درست حسابی برای بچه دبیرستانی نمیخریدم ولی،قبول شد بورسیه هم قبول شد خوابگاهی از دستش ون نجات پیدا کرد بچه 

همین گوشی که دستته، نت هم داری کلی سوال و تست ازمون هست... نیاز به کتاب نیست

حتی برادر زادم گوشی نداشت رفت دانشگاه یبار،به من زنگ زد گفتم مبارک باشه گوشی خریدی گفت بالاخره رفتم دانشگاه برام خریدن اونم فقط،برای پز دادن خریدن 

بچه های که هیچ امکانات ندارن زیاد هستند 

همسرم خودمم بدون امکانات به قول خودش جا هم نداشت تو انباری یه گوشه خالی،کرده بود درس میخوندم برای کنکور پزشکی تهران قبول شده بود 

میشه با تلاش و یکم ضریب هوشی خوب