2777
2789
عنوان

ی سوال خواهرشوهرمادرشوهری

270 بازدید | 9 پست

ما دیگه تقریبا سه هفته هست مریضیم ک البته دکتر گفت تا۵روز ویروس قابل انتقاله بعدش دیگه عوارض مریضیه ک اذیتمون میکنه و دیگه قابل انتقال نیست ولی خب بهرحال بچه های جاریام و خواهرشوهرم ک مریض میشن همون روزای اول خانواده پدرشوهرم میرن میبرنشون دکتر کباب و چیزای مقوی میبرن براشون و میرن بهشون سرمیزنن
ولی خب واسه ما همیشه اینطوری بودن علتشم اینه ک من همه جزییات زندگیمو براشون نمیگم دیگه ازم خوششون نمیاد البته از روزاول اول ازم خوششون نمی اومد قبل از اینکه بدونن چ شخصیتی دارم حالا بگذریم
بعدا ک رفتم خونشون اگه الکی پیش شوهرم خواستن خودشونو عزیز کنن و بگن دلمون براتون تنگ شده بود چ جوابی برا این جمله بدم
باتشکر😉😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشیت رو بزار رو گوشت بگو الو سلام مامان یا هر کس دیگ ای بگو زنگ زده بودی گوشیم بی صدا بود بگو خداروشکر بهتریم  اگ مادرت براتون چیزی اورده بگو آره هنوز دارمش دستت درد نکنه تشکر کن بگو باش تموم شد میگم  

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

اونا هم مریضی قابل انتقال میگیرن؟؟؟

خوب به اونا هم حق بدید ویروسی که شمارو آلوده کرده قابل انتقاله اونا هم ترس اینو داشتن که نزدیک نشدن

شما هم بودید همین جور رفتار میکردید دیگه!!!

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
اونا هم مریضی قابل انتقال میگیرن؟؟؟ خوب به اونا هم حق بدید ویروسی که شمارو آلوده کرده قابل انتقاله ...

برا بچه همه جاریا و خواهرشوهرا هرمریضی بگیرن همون روز اول میرن پیششون فقط ویروس ما قابل انتقال بود؟از اون گذشته دکتر گفت فقط۵روز قابل انتقاله بعد اون تایم مادر و پدر خودم اومدن ماسکشونم درآوردن با بچم بازی کردن ماچش کردن با اینکه مادرم سرطان داره بدنش ضعیفه خداروشکر هیچکدوم مریض نشدن

برا بچه همه جاریا و خواهرشوهرا هرمریضی بگیرن همون روز اول میرن پیششون فقط ویروس ما قابل انتقال بود؟ا ...

فکر کردم اونا در حد سرماخوردگی جزعی هست برای شما کرونا یا آنفالانزا

ببین عزیزم اگه بخوای به این رفتار خوانواده شوهر زیاد اهمیت بدی پیر میشی بیخیال تر باش بجاش اونا هم مریض شدن اهمیت نده 

اینجوری گزران زندگی برات راحتر میشه

اگه هم دلت آروم نمیشه رک بهشون بگو اگه گفتن دلمون تنگ شده بود بگو والا ما هم انتظار داشتیم بهمون سر بزنید ولی ظاهرا اهمیت نداشت براتون

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!