2777
2789
عنوان

چطوری کات کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 83 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله چون جدیدا دیگه آخرین بازدید هم من نمیتونم ببینم ، همه اینا چیزی نشون نمیده جز اینکه من تکراری شد ...

ما پسرا کلا دو حالت داریم یا با تمام وجودمون عاشق دختر می شیم و سعی می کنیم طرف مقابلمون با محبت و توجه کنار خودمون نگه داریم و خوشحالش کنیم و پیش ما احساس ارامش و امنیت داشته باشه بر عکسش متنفر میشیم و سعی می کنیم با سردی و بد رفتاری جدایی بندازیم خودم که این کار کردم

ما پسرا کلا دو حالت داریم یا با تمام وجودمون عاشق دختر می شیم و سعی می کنیم طرف مقابلمون با محبت و ت ...

خب چه مرگشه چرا نمیاد حرف بزنیم و تمومش کنیم تا حالا سه چهار بار ازش خواستم که حرف بزنیم انگار خودشم گیج شده و نمیدونه باید چیکار کنه 

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙
خب چه مرگشه چرا نمیاد حرف بزنیم و تمومش کنیم تا حالا سه چهار بار ازش خواستم که حرف بزنیم انگار خودشم ...

به نظر من به معایب و مزایای ادامه رابطه و بودن با شما فکر می کنه و هنوز تصمیم قطعی شو نگرفته ، اگه دوست نداره باهات حرف بزنه و درد و دل کنه یعنی دیگه شما رو نمی خواد متاسفانه

چرا دلیل سرد بودنشو نپرسیدی مستقیم میخوای کات کنی

ده بار اومدم بپرسم مدام میگه حوصله ندارم ، خودمم میدونم کم تو زندگیش مشکلات نداره انگار دلش میخواد حداقل من دیگه چیزی بهش نگم 

به نظر من به معایب و مزایای ادامه رابطه و بودن با شما فکر می کنه و هنوز تصمیم قطعی شو نگرفته ، اگه د ...

اتفاقا درد و دل و اینا که هست ولی متاسفانه دیروز با هم دعوامون شد و از دست منم ناراحت شد ، چندبار بهش گفتم اگه منو نمیخوایی به خودم مستقیم بگی میرم ،ولی هر دفعه عصبی میشه میگه این چه حرفیه واقعا نمیدونم خیلی گیجم 

میگم که سرد شده ، من خودم به اندازه کافی بدبختی دارم همون روز اولم بهش گفتم خودش اصرار کرد خوش گفت م ...

ت فک میکنی پختس اونم  بی تجربس خواهر توم بی تجربیه  عزیزم من ۱۹ سالگی ازدواج کردم خب  ولی سختی کشیدم... ب هدفت برس  ی شخصی میاد ت زندگیت ک ممنون میشی ک باهات سرد شد و دور شد ازت .....

خدایا خودت برام کافیه 

من بعد از 5 ماه هنوز نتونستم کنار بیام تازه چند روزه حالم بدتر شده

آخی عزیزم ایشالا خدا بهت صبر و آرامش بده ، بدی ما دخترا اینه که رابطرو پسرا شروع میکنن ما دخترا ادامش می‌دیم تا جایی که دیگه به خودمونم رحم نمی‌کنیم و تمام احساستامونو خرج یه نفر میکنیم تهشم که هیچی 

ت فک میکنی پختس اونم  بی تجربس خواهر توم بی تجربیه  عزیزم من ۱۹ سالگی ازدواج کردم خب   ...

امید وارم ، من نمیگم خیلی آدم منطقی هستم ولی واقعا نسبت به هم سن و سالش اون خیلی بیشتر میفهمه اما چه فایده وقتی سرد شده