2777
2789
عنوان

چطوری کات کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 83 پست
اتفاقا درد و دل و اینا که هست ولی متاسفانه دیروز با هم دعوامون شد و از دست منم ناراحت شد ، چندبار به ...

نگو بهش اینو بار هوایی میشه... از چیزایی خب حرف بزن از دلت کم کم دورش کن نوشتن کمکت میکنه....

خدایا خودت برام کافیه 

پس خوبه هم جنس خودتون رامیشناسید. چرامردااینجوری هستن واقعا؟ 

قصد مرد ها از برقراری رابطه با دختر ها فقط کسب منفعت و برطرفی نیاز عاطفی و جسمیشون هست و سطحی فکر می کنن و مثل دختر ها وابسته عاطفی و روانی نمی شن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگو بهش اینو بار هوایی میشه... از چیزایی خب حرف بزن از دلت کم کم دورش کن نوشتن کمکت میکنه....

اره خب من چند تا اشتباه بزرگ داشتم ، ۱ اینکه خودم باعث شدم کم کم ازم سرد بشه چون منبعی میکردم جلوی ابراز احساساتشو نسبت به خودم بگیرم ، ۲ وقتی که قهر میکردیم من طاقت نیاوردم و اکثرا من جلو میرفتم ،۳. زیادی واسش وقت گذاشتم و همین باعث شد هوایی بشه فک کنه خبریه ، خودم خیلی دوست دارم رابطمونو درست کنم ولی از دیشب تا حالا که خیلی سرد جوابمو میده و تغریبا هر سه چهار. دقیقه یه بار جوابمو میداد خیلی ناراحت شدم و به فکر کات کردن افتادم 

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙
[QUOTE=290171972]امید وارم ، من نمیگم خیلی آدم منطقی هستم ولی واقعا نسبت به هم سن و سالش اون خیلی و ...

اره باید اروم اروم کنار بکشم که خودم اذیت نشم 

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙