2777
2789
عنوان

چطوری کات کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 83 پست
هدف که دارم  ولی خودمو میشناسم  خیلی وابستم بهش

کار سخت میشه برات. باید حسابی سرتو شلوغ کنی....تا نری سمتش

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار سخت میشه برات. باید حسابی سرتو شلوغ کنی....تا نری سمتش

تو این فکرم کم کم ازش فاصله بگیرم ،امروز با خودم قرار گذاشتم تا اونجایی که میتونم چکش نکنم ولی مدام تو ذهنمه 

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙
اره خیلی زیاد ، آدم خیلی خوبی بود ولی نمی‌دونم چرا یهو سرد شد این داره منو اذیت می‌کنه انگار شخصیت م ...

تو شش ماه خیلی خاطره دارین؟😂😑ما بعد چهارسال کات کردیم والا اینجوری نگفتیم

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
خب باهاش صحبت کن باهم قرار بزارید بیرون همو ببینید

خیلی ادمو گیج می‌کنه ، آدم درونگرایی هست چند بار خواستم که باهاش حرف بزنم ولی هی نمیشه یا کلا وقتی میخوام درباره رفتارش ازش سوال کنم میگه بسه من همش سرکارم ، مدام کارشون بهونه می‌کنه و تا من میام ازش سوال بپرسم دیگه چیزی نمیگه چه حضوری چه تو چت

تو شش ماه خیلی خاطره دارین؟😂😑ما بعد چهارسال کات کردیم والا اینجوری نگفتیم

آخه می‌دونی اون آدمی بود که من هرروز باهاش حرف میزدم ، تغریبا هر هفته همو میدیدم بعد این مثلا اولین رابطه جدی من بود با اینکه از اولش  ازدواجی در کار نبود ولی خیلی زود باهاش صمیمی شدم و خیلی زیاد دوسش دارم 

اره خیلی زیاد ، آدم خیلی خوبی بود ولی نمی‌دونم چرا یهو سرد شد این داره منو اذیت می‌کنه انگار شخصیت م ...

اگه نظر من پسر می خوای اون به احتمال ۹۰ درصد شخص دیگه ای پیدا کرده یا براش تکراری شدی 

یه مدت ازش فاصله بگیر و پیام نده.. بعد شرایطش ایجاد میشه یا خودت یا اون میگه بیا کات کنیم

دقیقا خودمم تو این فکرم ولی نمی‌دونم از پسش بر بیام یا نه 

آخه می‌دونی اون آدمی بود که من هرروز باهاش حرف میزدم ، تغریبا هر هفته همو میدیدم بعد این مثلا اولین ...

خب پس کات کردنت واسه چیه اگه دوسش داری؟چندسالتونه هردو؟

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
اگه نظر من پسر می خوای اون به احتمال ۹۰ درصد شخص دیگه ای پیدا کرده یا براش تکراری شدی 

بله چون جدیدا دیگه آخرین بازدید هم من نمیتونم ببینم ، همه اینا چیزی نشون نمیده جز اینکه من تکراری شدم چون بعید میدونم خیانت کنه 

خب پس کات کردنت واسه چیه اگه دوسش داری؟چندسالتونه هردو؟

میگم که سرد شده ، من خودم به اندازه کافی بدبختی دارم همون روز اولم بهش گفتم خودش اصرار کرد خوش گفت من هیچ مشکلی واست ایجاد نمیکنم ولی نمیدونم چرا یهو این همه سرد شده و منم نمی‌خوام به جای اینکه به فکر آینده و هدفام باشم بشینم به این آدم فک کنم ، سنمون که کمه من ۱۹ اون ۲۰ ولی واقعا از نظر عقلی آدم پخته ای هست