2777
2789
عنوان

نزدیکی و پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 31 پست
ولی احتمالش وجود داره دوست منم ۵سال با همین روش جلوگیری کرد ولی امسال و دقیقا بعد عمل بینی که نبای ...

جووووون منکه از خدامه

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
امکانش خیلی کمه

تشکر بانو❤️

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤣🤣 دست و پا و سرشو خوب اومدی والا ما اقدامیا برای روده بزرگ و کوچک و طحالشم اقدام کردیم و هنوز نگر ...

ان شاءالله که همین زودیا کل سلول سلول بدنش تکمیل بشه و بوجود بیاد😅😁🥰

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤

نه عزیزم من همیشه یک هفته ی قبل از پریود شدنم آزاد میگذارم بعد از 15 سال تا به حال بارداری ناخواسته نداشتم و درمورد اینکه میگید با یه شب نمیشه، اتفاقا با همون یک شب میشه البته بستگی داره اون شب تخمک گذاریتون باشه یانه. الان من 6 ماهه باردارم و فقط همون یک شب نزدیکی محافظت نشده به خواست خودم داشتم

ن گل منظورم اینه وقتی ی شب قبل پریودم نزدیکی داشتم و روز بعدش پریود شدم معلوم نمیکنه ک قطعا باردار ن ...

آها پریود شدی بعد اون رابطه؟ 

خب من فکر کردم قبل موعدت رابطه داستی و بعدش نشدی و الان عقب افتاده

اگه بعدش پریود شدی که قطعا باردار نیستی

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
نه عزیزم من همیشه یک هفته ی قبل از پریود شدنم آزاد میگذارم بعد از 15 سال تا به حال بارداری ناخواسته ...

بسلامتی مبارکه عزیزم.ن منظورم اون ی شب قبل پریود شدنمه 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
آها پریود شدی بعد اون رابطه؟  خب من فکر کردم قبل موعدت رابطه داستی و بعدش نشدی و الان عقب افتا ...

اره ی شب قبل پریودم رابطه داشتم صبش پریود شدم خواستم بدونم امکانش هس ک بعد پریود باردار شم یان🌷

آره میشه منم با همون یه شب باردار شدم🤣🤣🤣

ی شب قبل پریود ک صبش پریود شدم منظورمه😅

ببخشید من اشتباه نوشتم یه روز بعد پریودم باردار شدم اگه پریودات نامنظم باشه ممکنه باردار بشی

ن منظمه.مرسی عزیزم😅من قصدشو دارم فقط دو دلم خیلی استرس دارم و از بارداری میترسم هنوز نمیدونم ک میخوام یا ن

ن منظمه.مرسی عزیزم😅من قصدشو دارم فقط دو دلم خیلی استرس دارم و از بارداری میترسم هنوز نمیدونم ک میخو ...

منم ناخواسته باردار شدم مثل شما نمیتونستم مسئولیت یکی رو گردنم باشه ولی الان دوسش دارم و از خدا ممنونم که منو لایق دونست و مادر شدم

منم ناخواسته باردار شدم مثل شما نمیتونستم مسئولیت یکی رو گردنم باشه ولی الان دوسش دارم و از خدا ممنو ...

خداحفظش کنه برات عزیزم.امیدوارم منم بتونم چون مسئولیتش سنگینه و دینش گردنمونه❤️