2777
2789
عنوان

نزدیکی و پریود

1253 بازدید | 31 پست

من ی شب قبل پریود شدنم نزدیکی داشتم شک دارم ک...ریخت داخل یا ن.ممکنه باردار بشم؟۴روز از پریودم میگذره 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پریود شدی دیگ🙄 باردار نیستی 

میگم ی شب قبل پریود شدن نزدیکی داشتم ممکنه بشم؟با ی شب ک ادم باردار نمیشه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
بله ممکنه چون تخمک گذاری خیلی وقتا ممکنه عقب و جلو بشه احتمالش کم هست ولی قطعی نیست

☹️

میگم ی شب قبل پریود شدن نزدیکی داشتم ممکنه بشم؟با ی شب ک ادم باردار نمیشه

وا

پس با چند شب باردار میشه؟ 

دستشو یه شب نمیسازن سرشو یه شب پاهاشو یه شب که😅

اونایی ام یه شب درمیون اقدام میکنن یه شب درمیون میکنن که یکی از اون شبا بگیره

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
وا پس با چند شب باردار میشه؟  دستشو یه شب نمیسازن سرشو یه شب پاهاشو یه شب که😅 اونایی ام یه ...

🤣🤣 دست و پا و سرشو خوب اومدی والا ما اقدامیا برای روده بزرگ و کوچک و طحالشم اقدام کردیم و هنوز نگرفته

من میدونم توی ماه صفر باردار میشم😉 صلوات بفرست 😗
نه باردار نمیشی من همیشه چندروز قبل پریود رابطه محافظت نشده دارم حامله هم نشدم 

ولی احتمالش وجود داره

دوست منم ۵سال با همین روش جلوگیری کرد

ولی امسال و دقیقا بعد عمل بینی که نباید باردار میشد یه روز قبل تایم پریودش باردار شد و خرداد بچه ش دنیا میاد

روزهایی خواهد آمد که من نخواهم بود، ولی هـنوز دوسـتت خواهم داشت، امام حسین جـانم... ❤
وا پس با چند شب باردار میشه؟  دستشو یه شب نمیسازن سرشو یه شب پاهاشو یه شب که😅 اونایی ام یه ...

ن گل منظورم اینه وقتی ی شب قبل پریودم نزدیکی داشتم و روز بعدش پریود شدم معلوم نمیکنه ک قطعا باردار نیستم چون نمیتونه پریودم عقب بیفته ک ممکنه لقاح تشکیل بشه و بعد پریودم ک الان هستم خودشو نشون بده

نه باردار نمیشی من همیشه چندروز قبل پریود رابطه محافظت نشده دارم حامله هم نشدم 

مرسی😍