2789
عنوان

پسر لاشی

532 بازدید | 32 پست

یکی از ارومیه بود اغفالم کرد بهم تعرض کرد کثافت طی رابطه سواستفاده می‌کرد پول میخواست باد شکمشو پشت گوشی خالی می‌کرد قشنگ می گ وزید تازه مطلقه هم بود واقعا ترک جماعت تا این حد 

چشاش چپ بود یه طرف چشمش تیک عصبی داشت نر گدا بود دوس داشتم عکسشو بزارم آبروش بره بقیه اغفال نشن حیف دخترهامون که گیر همچین حرومی هایی بیافتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا ادم یه چیزی داره بنام عقل!

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
من که نمیدونستم کم سن سال بودم میگم اغفال شدم

کم سن بودی درست ولی  چشم و حس بینایی داشتی که قیافه طرف ببینی

حس شنوایی داشتی ک صدای گ...پشت گوشی بشنوی 

نگو کم سن بودم

بگو خودمم عاشقش شدم

بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.

میگم کم سن بودم اغفال شدم تعرض در حد یه دست زدن به بدنم نه تجاوز اونوقت که جرش میدادم

توجیه خوبی نیست الان که سنت زیاده و مثلا عقلت میرسه هنوز نمیدونی نباید به قومیت ها توهین کرد و برچسب زد

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐