2789
عنوان

پسر لاشی

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 32 پست
مقصر شمایی که با اولین نشانه از بی شخصیتی طرف کات نکردی

مقصر آدم سالم نیست مقصر اون کثافتیه که از دختر کم سن سواستفاده میکنه بازم رو ندادم بیاد خواستگاری مرمفت میخواست منو ریدم بهش

کم سن بودی درست ولی  چشم و حس بینایی داشتی که قیافه طرف ببینی حس شنوایی داشتی ک صدای گ...پشت گ ...

اولا عاشق نه اون چی بود شبیه عن بود فقط برای اقامت ترکیه میخواستمش برم اونجا ولش کنم همسن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توجیه خوبی نیست الان که سنت زیاده و مثلا عقلت میرسه هنوز نمیدونی نباید به قومیت ها توهین کرد و برچسب ...

اتفاقا ترکا خرن خر تر از اونا با یه پسر تهرانی دوست شدم اونم روز اول عکس آلتشو داد ایرانی جماعت از حیونم کمترن

اولا عاشق نه اون چی بود شبیه عن بود فقط برای اقامت ترکیه میخواستمش برم اونجا ولش کنم همسن 

پس ماشالا عقلت می‌رسیده یکی رو برای اقامت بخای و بعد ولش کنی نگو کم سن

بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.

پس ماشالا عقلت می‌رسیده یکی رو برای اقامت بخای و بعد ولش کنی نگو کم سن

کلا برای اقامت میخواستم نه خودش حالا یکی رو تو ایران واسه خودش خواستم روز اول عکس آلت داد بعد درخواست زدن بکارت داشت کلا ایرانی جماعت همینه

اتفاقا ترکا خرن خر تر از اونا با یه پسر تهرانی دوست شدم اونم روز اول عکس آلتشو داد ایرانی جماعت از ح ...

خب پس مشکل از خودته که این مدل ادما میان سراغت

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
اتفاقا ترکا خرن خر تر از اونا با یه پسر تهرانی دوست شدم اونم روز اول عکس آلتشو داد ایرانی جماعت از ح ...

خودت کجایی هستی

ضمنا خیلی بی ادبی

بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.

خب پس مشکل از خودته که این مدل ادما میان سراغت

نه اتفاقا خیلی تحصیل کرده باسوادم اینجا شخصیت آدم ها کمه یه پسر خارجی روز اول عکس آلت نمیده ببین ایرانی ها چی هستن

چیزی که عوض داره گله نداره تو میخاسی ازشون استفاده کنی اونام همینطور پس نیا اعتراض کن🤷🏼‍♀️

اونم از تو خوشش نمیومده تورو مفتی ببره ترکیه…

شخصیت خودتو ببین بعد به دیگران توهین کن 

پسرام طرفشونو میشناسن👌🏻

نه اتفاقا خیلی تحصیل کرده باسوادم اینجا شخصیت آدم ها کمه یه پسر خارجی روز اول عکس آلت نمیده ببین ایر ...

ماا از این مسایل تو اطرافمون ندیدیم معمولا ادم خیلی تحصیل کرده و باسواد اداب معاشرت و حرف زدن بلده به بقیه مدام توهین نمیکنه

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
همون عقل رو بعد از شناخت اون حرومی به کار گرفتم گفتم لازم نکرده بیای خواستگاری تاپاله

خدا قوت دلاور😐🤚

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺