2777
2789
عنوان

شرایط تحت سرپرستی گرفتن فرزندان

197 بازدید | 17 پست

من کارم دولتیه.شوهرم ازاد کار میکنه .میخوام بچهها رو بیارم تحت سرپرستی خودم که هزینه سرپرستی و این چیزا شاملم بشه چیکار باید کنم؟؟؟

مگه میشه 

دوست من جداشده بچه هاش تحت سرپرستی خودشن حضانت داره

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا باباشون هست از این خبرا نیست در صورت طلاق یا فوت میتونی از دادگاه حضانت بگیری

اگه پدر کارش طوری باشه که جوابگو نباشه مجبورم بچههارو بیارم سرپرستی خودم که هزینه شاملم بشه .ینی سرپرست خانواده شم

هزینه هاش..ما باهم ژندگی میکنیم ..مشکلی نداریم

باید حضوری بری بپرسی، ببینی واجد شرایطی یا نه. گمونم بهزیستی باشه، بازم بپرس. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

باید برم دادگاه یا دفترخونه ؟

نمیدونم والا دقیق ولی فکر کنم حکم دادگاه باید باشه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
ینی نمیتونه سرپزست خانواده بشم زمانی که شوهرم زندس !؟؟

میتونی بابا

همینکه بیاد بگه من سرپرست بدی هستم بچهارو بهت میدن حضانتشونو

البته اگه شوهرت قبول کنه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
میتونی بابا همینکه بیاد بگه من سرپرست بدی هستم بچهارو بهت میدن حضانتشونو البته اگه شوهرت قبول کنه

شوهرم قبول میکنه مشکلی نداره..یعنی پس امکانش هست؟ مراحلشو کجا باید برم انجام بدم؟